![]() |
Re: Mergem la karting ?
Gogu..deja ai exagerat cu posturile astea...
de ce nu ati venit duminica la karturi... ? a fost mare cupa..cu organizare..cu ceva prezente... nu stiati sau nu ati citit?? a fost pe categorii de greutate 60-75; 75-100; >100. si cum am avut 99,7 kg (ce nervi am avut...) am participat la 75-100 si nu am facut mare branza pt ca am fost cel mai greu dintre cei usori. si la clasa asta au fost aprox 30 de concurenti. daca eram cu 300 g mai greu... participam la >100kg si dupa timpii din calificari, ma calificam al doilea..pt ca eram cel mai usor dintre cei grei. deci luam si cupa...sper... multi nervi am avut... |
As fi venit cu cea mai mare placere dar nu am stiu de el! Daca se mai face vre-unu anu asta da-mi si mie un privat mesage ca o sa vin cu cea mai mare placere!!!
P.S. Ala a fost ultimu post pus aiurea si inca odata imi cer scuze pt off-topic!!! |
sa nu ziceti ca nu stiati!
https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/25404-cupa-karting-sambata-21-octombrie-amc-kart.html |
Sa mor daca am vazut postul ala!!! Oricum daca se mai organizeaza ceva si afli da-mi si mie un mail ca merg si eu cu tine si cu cine o mai vrea sa vina!
|
pai sambata sau duminica e organizarea....
|
deci eu sambata ma duc si o sa vin cu cupa. dupa timpii din duminca trecuta as fi iesit pe locul 2 la calificari. deci am sanse clare. doar sa nu iau un kart slab rau!
|
M-am inscris si eu! Bogdane la ce clasa esti??? Eu sunt la 80-100kg! Ai mai pus ceva pe tine ca sa sari de 100 si sa fi cel mai usor dintre cei grei???
|
Nu m-am mai dat cu kartu de ceva vreme (cam 4-5 ani) dar sper sa ma lase sa fac vreo 2-3 ture de antrenament si sa-mi aduc aminte si sa ma obisnuiesc cu karturile lor!
|
mergem ma la karturi?
|
la peste 100 kg eram. nu te lasa sa te dai inainte deloc inainte. te-ai suit, si deja cand incepi turul ai cronometru pus. ai timp sa incalzesti gumele de cand iesi de la standuri si pana treci linia de start/finis sa inceapa cronometrarea.
dar nu am mai ajuns la karturi :(. vineri seara am plecat la Cluj. |
Am vazut ca nu ai mai ajuns!!! Nu e nici o problema ca oricum karturile nu au fost egale si s-au scos niste timpi de te apucau toti nervii! Erau karturi care nu erau limitate si treceau aia pe langa tine de ziceai ca au NOS!!! Diferentele erau pe undeva pe la 5-6 secunde intre ele!!!
|
da' de unde ai vazut? ne cunoastem?
cat ai scos pe cel de 6.5 cai? |
Dak vreti femei si karting sa va duceti la tulcea nu veti regreta orasul plin de femei si kartu 5ron 3 ture si kart mare 10ron 3 ture
|
La tulcea e pist de karting zic eu ieftina 5ron 3 ture
|
se vede din primul post...si sa ma duc pana la TL sa ma dau cu kartul. yeah, right. si fete or fi doar acolo......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning