Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Noua dotare a politiei - Dacia LOGAN - Exclusiv 4tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/2396-dotare-politiei-dacia-logan-exclusiv-4tuning.html)

GReedY 06-11-04 01:33

...ce rai sunteti...mai bine un Logan de 8,800E decat un Passat de 20,000+...sunt cumparate din banii publici adica din banii nostri,au facut economie deh

si parca banii astia economisiti ni`i dau noua ... ii baga ei in buzunar, mai bine luau pasaturi! :evil:

dj05dpx 06-11-04 05:25

si parca banii astia economisiti ni`i dau noua ... ii baga ei in buzunar, mai bine luau pasaturi!

:D ...mai bine cu dacia :evil: , poate asa le mai vine si lor mintea la cap(daca au asa ceva :D ) , ca prea li s-a urcat la cap in ultima vreme

:twisted: tu ti cu ei de zici sa nu se chinuie cu daciile alea:???

n0namee 06-11-04 07:18

:cry: bah de invartelile alea nu stiam. dar ideia in sine este ce am zis eu. imi pare rau sa aud ca toate se fac cu magarii aici la noi in sat dar asta e.

nu tin cu ei desi tot oameni sunt si ei si isi fac meseria. desi nu imi plac trebuie sa le recunosti utilitatea. sincer sa fiu nu imi place sa vad meseriasi din astia care lovesc cu 120 km/h un copil pe trecerea de pietoni ... sau unu care nu se tine pe picioare de beat cum da intr-o femeie gravida de ex. asa ca rau cu rau dar mai rau e fara rau!

daflyer_oradea 06-11-04 18:48

Mare magarie au mia facut gaborii astia...dar sa ne gandim totusi ca se putea si mai rau!
Da-i dracului de fraieri, e mai bine asa decat altfel, pana la urma...noi sa fim sanatosi ca nu ne prind oricum cu Daciile astea de 2 lei !
Bafta si astept sa le vad pe strada!
In Oradea inca nu au aparut !
Salutare

GReedY 06-11-04 19:45

Nici in Cta ink nu au apartut ... mai au pana ajung si in provincie!

neo2004 06-11-04 23:18

lol :lol: !!!! :P le-am vazut si eu acum 2 zile la WTC la noi in Bukale!!
Mori de ras , chiar zici ca sunt din Taxi la cum arata cu alb , niste accidente in lant ar merge !! :P

codrin44 07-11-04 01:13

nu s-a mai riscat nimeni la \"comisioane\"(shpaga) sa ia un VW in loc de 2,3 Dacii;sa ajunga la toata lumea.Si oricum,catzi au masini tunate?
pacat ca sunt asha urate Logan-urile.
dupa alea tari or sa fuga passaturile 6V si gaborii care poseda cate o mashina personala ceva mai tare:D

viviesp 07-11-04 17:11

si ei crezi ca-si dau seama care sunt \"tari\" si care nu?

la cati de-aia sunt de considera: VR6 - 16V. :lol: :lol: :lol: vedeti Bishop

Bogdan_16v 07-11-04 22:30

Personal, le-as achzitiona niste Matizuri...le ajunge... :lol:

steph 07-11-04 23:06

bai sunt de *** loganurile alea( nu suport loganu`) dar oricum decat sa stea in cojile alea de berline ... e mai bine k se modernizeaza si ei ... si mai lasatzi voi fitzele ca fugitzi de ei (acuma totzi vatzi facut ``shumaheri``) k in primu rand alea mai mult ca sigur nu sunt de circulatzie ci sunt gen laborator criminalistic sau dak fug o sa fuga prin rahova dupa boschetari...

si dak politzistu e sofer bun oricum se tzine k in buc fugi pe stradutze nu esti pe autostrada sa alergi in linie dreapta asa k aia 106 cai sau catzi au astea 1.6 16v sunt ok pt. ce au ei nevoie

Bestie 07-11-04 23:10

Pana la urma a aflat cineva, SIGUR ce motorizare e pe ele?

neamih 08-11-04 17:44

au motoare verticale si orizontale

Gabi_323i 08-11-04 18:05

si longitudinale si transversale? :?

frate, de unde tot apareti, da le scoateti nu gluma :lol: :lol: :lol: :lol:

adu4mazda 08-11-04 20:39

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Personal, le-as achzitiona niste Matizuri...le ajunge... :lol:

Imagineaza-ti cam cum ar sta girofarele alea pe un TICO.... :lol: :lol: :lol:
S-au de ce nu pe un Fiat 850?... :lol: :lol: :lol:
E sport... in doua usi...

1.1carburatie 09-11-04 15:50

Asta le trebuia la militieni!!! Oricum sunt spagari, si cu Logan, si fara!

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning