![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Quote:
|
TASC ai PM, bafta deseara, si ne mai auzim
|
hai ca se aduna lume...:D
|
6 Attachment(s)
cateva poze...scuze pentru neclaritatea lor..nu e aparat profesional
|
Ne-am adunat cativa nu pot sa zic ca nu, dar sper ca data viitoare sa ne explice si noua d-nul fondator cum sta treaba. Chiar daca eram afara putea sa stea 5 minute in mijlocul cercului si sa ne explice teorema clubului. :rolleyes2
|
Quote:
|
Multumiri speciale pentru participare:
Celor 3 golfuri Andrei - BT_ _DAD Alex - IS_ _JUS ( Viitorul membru fondator ) Denis - IS_ _WTF Claudiu - Astra G Florinelu - Jetta Bucsy Daniell - Ford Focus Si tuturor care au venit,speram sa mai vina si duminica viitoare. Alex - Vezi ca mai sunt ceva poze pe aparat. |
Quote:
:)) ei data viitoare stim si locul unde ne adunam, nu ai sa mai alergi prin parcare :) vorbim data viitoare despre tot ce doresti/dorim sa se faca... a fost bine zik eu, la cat de frig era :) |
Quote:
|
succes sa aveti baieti`
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
imi pare rau ca m-am pierdut pe drum si n-am apucat sa stau si eu la cafea cu voi...data viitoare deacuma
pun toate pozele dar sunt cam neclare...si de asta am selectat cateva sper sa nu fie cu suparare |
si urmatoarea intalnire cam pe cand?
cheers;;) |
Quote:
eu sunt unul dintre baietii cu golfurile, nu stiu la care i`ai spus tu seara, la o cafea :D |
TASC - florynel e baiatul cu KZM iar florinelu e colegul meu de munca care are Jetta (DVO).
Speram ca data viitoare sa nu mai ai mari emotii, stiu cum e sa aduni lumea si tu esti in centrul atentiei si toti trag de tine, acum ca ai vazut atmosfera tragi aer in piept, faci un discurs si ne zici cum sta treaba si sa dam drumul la treaba. bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning