![]() |
las ca e bine si locul 2, felicitari akimoto/tekin. :wink:
si cine a luat locul 1? BMW-u ala de kid cu zece mii de evacuari? :lol: |
akimito stiu ca ai muncit mult dar asta e o sa muncesc si eu pentru masina asta si pe care fata vrei ???/
|
eu a-s sugera ca inainte sa ajunga la akimoto, sa treaca pe la mine la CTC (controlul calitatii). cabinet prospat deschis, curat. nu de alta dar sa fim siguri ca fetele sunt in regula. :P :P :wink:
|
Cluju o iesit pe 3 baieti!!!
|
salut...inainte sa vina mafia s-au invartit nishte baietzi cu mashinile pe griblura....langa hala....i-a filmat cineva....m-ar interesa filmuletzul...in special cel in care se invarte Porschele :D
guess why :) |
pola mea ma....vezi daca mai stateam acolo...na ce oameni...mosi de-a dreptu... :evil:
|
ba da trebuia sa ziceti ma , poate ne intalneam la o bere....
|
dap, asa este, greseala noastra... :oops:
imi cer scuze in numele tuturor membrilor TRR ca nu ai fost anuntat, nu se va mai intampla :no: |
mah nimeni cu filmuletzele alea ?
|
nope, din timisoara nu, cand faceati voi cerculete, noi faceam drifturi la karturi :D :wink:
|
Fratzilor, cine se ofera sa imi dea si mie niste poze?asa , mai multe ca pana primesc dela Sandu si de al Ervin...eu mi-am uitat aparatu.
felicitari tuturor pentru participare, indiferent de premiu sau altceva...bine ca s-a porganizat si la noi asha ceva...odata si odata.Sa sperman ca asta e doar inceputul. As vrea sa stiu clasamentul ca eu n-am mai avut cum sa ajung duminica la Arad si cam in ce au constat premiile. XOY n-a castigat nimic? :shock: va salut!!!! :shock: |
pe locu 2 la ce a iesit Prelude-ul, in ce a constat competitia?
|
nu a prea fost nici o competitie, aiai e faza...
se pare ca au votat cei de la cargo si inca 2 persoane...nici eu nu am inteles rea bine. parerea mea e ca era mai corect daca votau toti cei care au intrat la show...in orice caz bine ca s-a organizat o da ta sio data si la noi asa ceva...desi nu imi dau seama cum s-a votat legat de muzica , design si motor...ca matizu n-avea decat muzica...gaj-u numa design, ca motoru e mic si muzica nu e chair asa tare. Singura care isi merita locul e honda, care chiar arata bine si sde auzea chiar bine...si avea si 210 cai, sau cam asha ceva. Dar nu vreau sa fiu eu cel care critica...anyway la aspect estetic cel mai tare era calibra-ul, daca e sa vb de aspect... Voi care ati fost ce ziceti?care era ordinea dupa parerea voastra? Repet: SA NU SE SUPERE NIMENI PE MINE DACA EU CONSIDER CA CLASAMENTUL NU E CHIAR CEL CORECT.EU AM PAREREA MEA... si ceilalti pe a lor...ma bucur ca in sfarsit s-a organizat si in Romania o data si o data asa ceva...sa speram intr-un viitor stralucit ;)) :lol: 8) |
sincer eu nu asteptam sa iau locu 2 locu 1=calibra locu2=audi
locu3=HONDA dupa mine totdeuna HONDA vreau sa felicit pe akimoto a facut o masina superba 8) 8) |
mersi
cotetzu ala de calibra o luat locu 1 ? :evil: sa-i dai mortu cand il prinzi pe sosea |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning