![]() |
Re: [Vand] Piese CIELO
ai acuator de deschidere hayon? mi-ar trebui 2 dar e bun si unul pana la urma
|
te intereseaza si butoanele?
am actuatorul, fa un pret |
ofer 30lei pe unul:D
butoanele nu imi trebuie deocamdata....daca ai o poza cu ele... |
lasa adresa...
|
salut!! ai cumva un set de faruri?? si zimi un pret
|
au fost primele ce le-am vandut de pe masina la un domn din bucuresti !
|
solenoid porbagaj cielo?
|
1 Attachment(s)
Ansamblul de la stergatoare... de pe o parte,sau chiar aman 2..vezi in poza despre c vbesc.Pret?Mie mi sa rupt filetul si acum nu mai am stergator pe part drpta
|
pe tine te rezolv marti cand cobor la masina...
|
Ok ms.. ti`as multumi,astept sa ma anunti.Da`le jos fa`mi un pret si le`am luat!
|
am o prietena buna care are un deces in familie si pana joi dupa inmormantare tre sa ma ocup de ea.
butonul de dezaburire luneta, reglaj facruri, si mufele aferente sunt impachetate si pleaca spre constanta dar numa maine ca azi am aflat de aceasta problema doar dupa ce am facut coletul, altfel livrarea se amana pana joi! Domnul cu oglinzile daca mai este interesat il rog sa ma sune la 0741-17.44.58 ca l-am tot sunat si nu raspunde, coletul este facut de vineri dar nu l-am trimis pentru ca curierul nu a lucrat pana azi si as vrea sa stiu, le mai trimit sau nu? la fel si cu sistemul de stergatoare, il dau jos dar cand am timp, joi am itneles ca-i inmormantarea...deci dupa te ajut cu placere, scuze de intarziere, dar necazul nu vine cand vrei, vine cand nu trebuie!:!: |
Butonul de la dezaburire, reglajul farurilor si mufele aferente pleaca azi spre constanta.
Oglinzile pleaca azi spre buzau |
Sa nu uiti nici de mine..:)
|
nu uit...doar ca astea le aveam in casa, pt tine tre sa cobor la masina sa desfac alea.. dar n-am uitat
|
m-am uitat...are mancate nuturile alea de la stergator, il vrei asa ?
Sa nu uitam de restul pieselor, bord, scaune, banchete, puntea spate, motor, cutie de viteze, totul la super-pret! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning