![]() |
nu inteleg cum poti sa zici asa ceva? e absolut imposibil in conditii normale sa bata octavia
-e mai grea -are doar 110 cai 235 cuplu...cu chip poate in jur de 145 cu vreo 290 maxim 300 nm -un golf de 130 cai (fara nimic) din fabrica iti bate o octavia cu tot cu chip flash ce vrei tu de nu intelege nimic (spun asta pt ca john de la noi are golf coupe <TXT>-ul de 110 urcat la ceky destul de rau+tobe cap coada+debitmetru jmecher parca si cand eram stock nu m-a batut niciodata)...nu inteleg ce strada cauta octavia cu golful lui dan? sau cu al meu sau cu al lui sever...ca toate a fost la baza 130cp Daca vrei sa-ti demoralizezi amicul pana la legale...cand se usuca pe jos dam o scurta pe kiseleff sa nu mai aveti atatea sperante... Sa nu fiu inteles gresit nu o ard in basini sau mai stiu eu ce...dar daca e urcata doar din chip/flash si sa zicem un intercooler putin mai mare nu prea are nici o sansa la modul cel mai sincer si realist ps: daca masina e manarita la modul serios cu turbo mai mare intercooler cat casa kit ambreiaj volanta usurata si soft...bineinteles ca face haos cu noi |
agree!!! :evil_laug
|
tu cum pm vrei sa te dai zgb ca tie iti sar rotile daca o calci pana la fund :D
|
vedem ce are si akoda noastra si ce iese:))))))))
|
skoda trebuia sa iasa:)))))00 din akoda
|
intelegeam noi ce vroiai sa spui :)
storm nush coae...dar e putin aiurea...e ca si cum ai zice tu ca ma faci pe mine...e aceeasi comparatie :) |
poate chiar te fak...de unde stii tu ca nu am poate 220 de cai akum :))
Si btw...poate omu are masina super modificata si tace acolo si rade de noi:)...eu zik sa se dea intai cu mine (leon 1.9 tdi 110hp+flash) si apoi cu tine (130 hp+flash )sau cu golfu ala galben .Chiar ai facut golfu ala pana la urma? |
ehe ... Zgaiba ... stai tu linishtit ...
am observat o chestie foarte jmekera ... octavia 1.8 T ... (180cp) ... e mult mai naravasha decat un leon 1.8 T (180cp) ... nu shtiu care e motivul!!! ... dar octavia e mai legata shi fuge mai bine. + mai e shi PORTBAGAJUL ... care pana la urma ajuta mashina la plecare shi la viteza ... caci apasa mashina pe asfalt!... aerodinamica e cam altfel ... |
Re:
Quote:
|
exact asta vroiam sa-ti spun eu acum, dar ti-a raspuns zyx...si vorbeam de dieselaches :) si din cate stiu eu aerodinamica nu ajuta la demaraj...pm...dupa se face diferenta la viteze mari (parerea mea)
|
Re:
Quote:
vezi ca E mai multe ;) si deci toate AU plecat ..ca .. E peste 3 ;) lasand gluma la o parte.. (ma gandesc ca a fost o greseala , prov. de tastatura si nu de... altceva) chiar crezi ca cei ce au facut provocarea sunt asa.... dilimache ? cine-l provoaca pe VYP are BIG COHONES ... si deci .. nu cred ca se bagau aiurea ... cursa devine din ce si din ce in ce mai interesanta.. |
da a fost o greseala de tastatura de obicei nu prea se intampla dar uite ca s-a-ntamplat...am spus parerea mea in leg cu octavia daca n-are tuning relativ extrem n-are nici o treaba...l-as provoca si eu dar nu provoc pe nimeni mai slab ca nu e fun :)
|
ma bucur ca nu te-ai atacat , esti baiat ! ;) bvo
:D vezi daca-l provoci dupa ce vezi ce face cu Dan : D ;) :lol: |
pai in functie de ce face cu dan stiu rezultatul cu mine :)
|
Re:
Quote:
==>>> rezulta ca.. vezi daca il mai provoci sau nu ... hai ca ne intelegem cum se intelege baba cu mitraliera .. sau speeder cu mecanica :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning