Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   New '74 Chevy Camaro in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/23851-new-74-chevy-camaro-bucharest.html)

florin_cars 24-11-06 18:00

Re: New '74 Chevy Camaro in Bucharest

10 Attachment(s)
printre putinele "cunoscute" :lol:
sunt destule..peste 50 doar eu am "descoperit"..si n-am umblat mult..:)
dar sa speram k va fi printre putinele....restaurate si functionale din tara :wink: :)

EDIT:
uite-o pe cea care de 2 ani..ma chinui s-o fac sclava mea :oops: :lol::lol:

cateva poze...din toata colectia de vo' 30 :oops:
V8 4.9L cred..pt k 6.6L are alt hood scoop(cam 110-130CP)
an 79-81..acte SUA...mai mult nu stiu..pt k nici ownerul nu stie ...

Doctorul 24-11-06 18:02

da,mai sunt uitate si in ct sunt dar urate de tot,am vazut 2 care aratau frumos ,atat

daman 25-11-06 20:33

tare frate.mai pune si tu poze cu masina.aratane stadiul lucrarii ca eu cel puti n sunt tare curios

andy_x3m 25-11-06 21:40

doctore unde ai vazut u in cta muscle cars?!?
in afara de 2 capre shi alea cu carb de dacie sa nu consume... cam nimic
mai e un kadet faceut de plangi cu vorbe shi cam gata... din pacate
pace
shi pt omu' cu initiativa tot respectu l^:)^

Doctorul 25-11-06 22:53

unde am vazut,nush sigur locatia (pe unde o ia 43-ul spre gara) e una albastra,mai e una parcata in ciresica,si mai sunt iti spun eu,dar nu sunt in stare grozava:)

florin_cars 26-11-06 02:23

OFF-TOPIC
pai in C-ta una din capre..cea rosie...nu are carb de Dracia..iti spun sigur, aku se reface a doua oara..dupa viitura de anul trecut din Costinesti, mai este o Celica MK I(rosie) 1.6 2 carburi duble parca(necesita reparatii..dar exista :) ), mai este un Granada MK I alb(fost V6 3.0--motor unicat in Ro..dat la fier vechi pe vremea lu' ceasca :( )..din pacate motorizarea actuala e pt consum..si lasa de dorit..dar s-a muncit enorm la ea.... ceva Taunus 17m vre-o 2 bucati..in curs de restaurare la oameni cu bani(ambii patroni parca) si restul..nu le stiu :)

ON-TOPIC
dk iti permiti o alta galerie de admisie cu un carb quadri-corp, axa came mai agresiva..sau/si un blower ar fi de ajuns pt inceput :)

SSyr 27-11-06 11:23

dk iti permiti o alta galerie de admisie cu un carb quadri-corp, axa came mai agresiva..sau/si un blower ar fi de ajuns pt inceput

Cam la asta m-am gandit si eu, mai putin blower, as schimba si galeriile de evacuare + evacuari stanga dreapta in fata rotii spate eventual gura tobei sa iasa prin prag (asta ramane de studiat).

florin_cars 27-11-06 18:12

nu-ti trebuie tobe pe spate..americanii nu prea folosesc asa ceva :)
2 intermediare mai mari..sau glass pack-uri si atata...in rest teava de cel putin 6cm diametru, de obicei 7.5(3inch) :oops:.....si asa iti poti scoate si teava pe unde vrei tu..spate, prin aripa, prin prag..pe sub..:wink:

SSyr 27-11-06 21:32

Nu de idei duc eu (noi) lipsa ci de punerea lor in aplicare.

Parca as vrea sa nu fie foarte zgomotoasa tot timpul asa ca solutia este:
Una bucata Y pe evacuare cu o clapeta care sa poata dirija gazele din evacuare prin toba de esapament (normala cu rol de atenuare a zgomotului) sau direct afara pe unde vreau eu "..spate, prin aripa, prin prag..pe sub..".......

trafy-vr6 23-12-06 12:59

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 635364)
printre putinele "cunoscute" :lol:
sunt destule..peste 50 doar eu am "descoperit"..si n-am umblat mult..:)
dar sa speram k va fi printre putinele....restaurate si functionale din tara :wink: :)

EDIT:
uite-o pe cea care de 2 ani..ma chinui s-o fac sclava mea :oops: :lol::lol:

cateva poze...din toata colectia de vo' 30 :oops:
V8 4.9L cred..pt k 6.6L are alt hood scoop(cam 110-130CP)
an 79-81..acte SUA...mai mult nu stiu..pt k nici ownerul nu stie ...

frate eu zic ca nu are cum sa aibe doar 110-130CP.totusi e motor de 4.900 V8....cred ca are mai multi caluti

codrin44 23-12-06 14:31

pentru evacuari profesionale consulta www.sumitracing.com ..ai sa gasesti orice ptr. V8-ul tau. sunt foarte prompti si usor de contactat, platesti usor iar transportul e chiar de bunsimt. bafta!

George_P. 24-12-06 22:27

frate,in '74 cutie automata,geamuri electrice si aer conditionat:shock:

RESPECT frate,RESPECT !!

DR.ZOZO 25-12-06 14:29

10 Attachment(s)
sal.
vad ca mai sant pasinati de masinile americane,nu numai eu,prima mea masina americana am avuto acu 12 ani era un mercury cougar 67 care il mai am si acuma,printre ce multe pe care le mai detin,chevy inpala 59',ford grand marquie,camaroz28,cadilac sedam deville.
cateva poze din lucrarile mele.
in ce stare au fost mai bine nu pun ca va trece cheful de viata(erau oribile si incomplecte)

florin_cars 27-12-06 00:36

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 672294)
frate eu zic ca nu are cum sa aibe doar 110-130CP.totusi e motor de 4.900 V8....cred ca are mai multi caluti

intereseaza-te si mai vorbim trafy...sa nu crezi k toate V8-urile americane..aveau peste 200Cp, te inseli..putine sunt cele fabricate intre 76(cred) si 90 care au si acei 200Cp ;)
lipsa de petrol, taxele mari, primele norme pt emisii poluante..gandeste putin, analizeaza situatia de atunci, citeste niste specificatii la modele fabricate in acei ani si vei vedea k stiu ce zic:-)
110Cp..cred k are...da mi-e lene sa verific mai adanc...de la ultimul check pinet de acum 2 ani de cand am gasit-o..

Aaronnel^ 14-01-07 13:39

SSyr sa ne ti la curent cu tot procesul de restaurare... pana acum uitandu`ma la threadul tau parca vad o emisiune a lui Boyd Coddington de pe Discovery .
Spor la treaba

All times are GMT +2. The time now is 23:46.

- Copyright 2026 4Tuning