![]() |
Re: Ford Focus ST ???
Revin cu vesti.... Alaltaieri am ridicat masina din service..Ieri am dus-o din nou pe platforma inapoi. Nu pot sa cred ce se intampla..Am avut pana acum 5 masini de serviciu , am facut cu fiecare peste 100.000 km si nu am patit niciodata asa ceva.Si cand imi cumpar si eu prima masina personala..
De data asta motorul s-a oprit in mers din cauza ca s-a supraincalzit. Si mergeam linistit cu 80-90 la ora, nu va imaginati ca eram pe vreun circuit. |
imi plae mult st ala portocaliu
|
Ai aflat din ce cauza s-a supraincalzit?
|
Cica are chiulasa un por si prin care a intrat antigel in cilidri. Imi vor schimba chiulasa cu totul, dar alte 14 zile lucratoare..si masina are 2300 km la bord.Ma intreb ce naiba mai urmeaza sa pice..
|
ceva foarte dubios s-a intamplat cu aceasta masina, "o reparatie" facuta in graba (sperand sa tina cat mai mult), insa a picat, imi pare rau pentru tine iar de jegosii aia care au vandut-o, pune-i sa plateasca sa le iasa pe nas pentru gestul pe care l-au facut.
|
Sa speram ca nu o sa mai cada nimic.
S-ar putea totusi sa mai cada senzorul de la pedala de acceleratie, eu asta am patit si am ramas si eu cu ea in mijlocul intersectiei(verry embarasing moment) |
Salutare posesorilor de ST. Daca doriti o alarma originala Ford cu o cheie briceag tot Ford contactati'ma. Imi pare rau pentru problemele care le ai cu masina Drakon
|
Nu as cumpara nicio data masina de test drive ... mai ales care e una sportiva ...
|
Quote:
|
un pic ... acuma incep ;)
|
Bafta la modificari! Am vazut ca activezi pe focusstoc.com! E destul de util siteul ala (aviz tuturor posesorilor de ST).
|
Mersi! Da siteul e foarte bun pentru orice posersor Focus ST!
|
Bahi baieti lasa-ti gluma, masina aia e o ucigasha in mainile unuia care nu stie cei aia viteza! Se confirma existenta unei in Ploiesti a patronului de la prolesing, portocalie! La demaraj depaseste Mustangul ( nu stiu exact anul dar e din 2005 sigur) deci tot ce se poate spune si scuza-timi vulgaritatea fuck the rest!!!!!!!!!!!!!
|
ce ziceti de masina asta http://www.autoad.ro/anunt-auto-vanz...itro-Alba.html
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning