![]() |
Re:
Quote:
|
okey am uitat sda mentionez... mult prea stramte...de unde sjtiu? uitati-va la p**la unui chinezoi :lol: :lol: :lol: si din aceasta cauza dumnezeu a facut in ashea fel incat chinezii sa se potriveasca cu chinezii :twisted: :twisted: :twisted: albii cu albii :roll: :roll: :roll: si negrii cu negrii :shock: :shock: :shock: :shock:
|
deci sunt superbe asiaticele...am vazut in koreea fete superbe la fatza dar din pacate sunt ceva cam plate...n-am vazut forme mai deloc pe acolo...in schimb f multe femei frumoase la fata...papusi only si se mica frumos :)
|
Re:
Quote:
|
da si el cu presupusu' :)
|
uitati-va fratilor mai sus ca am zis de ce .... RTFP si e lojik ajea le-a lasat mama natura nu ai ce sa le faci...
P.S. shadow ce ai cu mine vrei sa te bat iar la und2? :twisted: :twisted: :twisted: |
ce draq... alea-s femei? ti se flescaie numai cand l-e vezi, ca sa nu mai zic de :pelvic_th
|
Parere personala dacai chinezoica,mulatra,romanca nu conteaza e frumoasa e frumoasa :wink:
|
Cele mai frumoase din lume -> EUROPA. mai precis romania si pe langa ea.
Cat despre asiatice, din pacate nu imi pot da cu parerea din cauza unei probleme personale cu rasa respectiva. (asta e, se intampla. nu ii inghit) |
asiaticele arata destul de bine...bineinteles : le lipsesc \"sufletul generos\" :lol:, da' sunt unele coreence care au ... si nu au implanturi ;)
|
deci masini japoneza e ok adica super... dar daca e vorba de femei made in romania 8)
|
8)
intotdeauna :wink: |
bai japonezotele astea au si parti bune si parti nasoale partile bune ar fi sunt mici, nervoase, posibilitate de tuning foarte buna si rapide ( se tureaza foarte mult 19mii) parte nasoala nu au cine stie ce cuplu nu sunt foarte fiabile si piese de schimb scumpe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu-s fiabile???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning