Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/236942-e36-coupe.html)

RideTheRiddle 11-02-11 17:07

Re: E36 - coupe

alta masina :shock: sunt curios luna viitoare ce iti mai iei :D
oricum, sa o stapanesti sanatos si poate cu asta ramai cat sa o faci frumoasa

Aleks. 11-02-11 20:59

cand ai inchis topicul in care prezentasei opel'ul tigra...am zis..CLAR...ti'ai luat altceva:-). nici bine nu te obisnuiesti cu o masina...ca deja o dai. poate te opresti la asta si te pui pe lucruri mari :D. Sa o stapanesti sanatos !

bib_andrey 13-02-11 17:01

10 Attachment(s)
Cateva poze de astazi cu "matza" sper sa va placa :">

Sonny™ 13-02-11 17:03

Dev.ule scapa de jantele alea si de stopuri...:rolleyes2

kreasta_style 13-02-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4081126)

toate la timpul lor.....

B-99-SAA 14-02-11 09:03

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4081418)
toate la timpul lor.....

Serios?? Ma gandeam ca toate odata... :lol: Evident ca toate la timpul lor, doar ca stopurile nu sunt ceva extraordinar, poate sa le faca oricand... e ceva mic... cred ca la asta s-a referit Sonny. Daca ar fi sa le enumeri pe toate care se pot face la masina, te plictisesti! Dar a zis si el ceva potrivit pentru moment... :)

kreasta_style 02-03-11 22:07

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4083084)
Serios?? Ma gandeam ca toate odata... :lol: Evident ca toate la timpul lor, doar ca stopurile nu sunt ceva extraordinar, poate sa le faca oricand... e ceva mic... cred ca la asta s-a referit Sonny. Daca ar fi sa le enumeri pe toate care se pot face la masina, te plictisesti! Dar a zis si el ceva potrivit pentru moment... :)

offtopic:wow amice te ai aprins prea rau.... sunt convins cand o sa poata dev o sa le faca pe toate.....

ontopic:ce se mai aude cu matza:D?si ce se mai aude cu tn ca ai disparut in ultimile zile:-)?

NXdev 02-03-11 22:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4075228)
alta masina :shock: sunt curios luna viitoare ce iti mai iei :D
oricum, sa o stapanesti sanatos si poate cu asta ramai cat sa o faci frumoasa

Mersi la fel domnu...vedem cat tine :P.
Quote:

Originally Posted by Aleks. (Post 4076010)
cand ai inchis topicul in care prezentasei opel'ul tigra...am zis..CLAR...ti'ai luat altceva:-). nici bine nu te obisnuiesti cu o masina...ca deja o dai. poate te opresti la asta si te pui pe lucruri mari :D. Sa o stapanesti sanatos !

Mersi.Nu am ramas la Opel si Fiat pentru ca...pur si simplu nu erau genul meu...oricum, daca si topicul asta il inchid, urmatorul nu va mai fi prezentat ;).
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4081116)
Cateva poze de astazi cu "matza" sper sa va placa :">

Mersi Andrei.
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4081126)

O sa ...
Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4137291)
offtopic:wow amice te ai aprins prea rau.... sunt convins cand o sa poata dev o sa le faca pe toate.....

ontopic:ce se mai aude cu matza:D?si ce se mai aude cu tn ca ai disparut in ultimile zile:-)?

Matza...a primit mult asteptatele numere si...face kilometri...se mai distreaza si ea :twisted:
In weekend o sa apara o mica schimbare...

B-99-SAA 03-03-11 15:06

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4137291)

Stai man calm ca nu m-am aprins :lol: Stiu ca o sa le faca cand poate, asta ziceam si eu....
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4137370)
Matza...a primit mult asteptatele numere si...face kilometri...se mai distreaza si ea :twisted:
In weekend o sa apara o mica schimbare...

Am vazut Opelu intr-o seara, eram cu Opia pe la City Mall, si chiar ma gandeam ca trebuie sa ti le iei inapoi... Asteptam mica schimbare :D

cata_kevi 05-03-11 21:48

Interesanta evolutia masinutei ... imi place ca e curata.ar merge sa ii faci o mik modificare la capota, sa icnerci sa unesti narile cucapota sa faci ""un e46:P"" un bad boy una alta un xenon,folie un deflector de aer.

Marian_nebunu 05-03-11 22:47

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4145363)
Interesanta evolutia masinutei ... imi place ca e curata.ar merge sa ii faci o mik modificare la capota, sa icnerci sa unesti narile cucapota sa faci ""un e46:P"" un bad boy una alta un xenon,folie un deflector de aer.

ce planuri ai tu in cap nebunule din porumb :D:D:D...

NXdev sper ca nu ai de gand sa iei asemenea planuri in calcule da :D??

cata_kevi 06-03-11 06:14

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4145508)
ce planuri ai tu in cap nebunule din porumb :D:D:D...

NXdev sper ca nu ai de gand sa iei asemenea planuri in calcule da :D??

nu inteleg afirmatia ta nebunule din porumb..:shock:

bib_andrey 08-03-11 18:35

Nici eu nu recomand badboy..poate un set de pleoape discrete..nimic mai mult..;)

Nu prea se impaca bine e36`le..cu badboy..parerea mea doar .

opia 11-03-11 22:16

9 Attachment(s)
Hai cu arcurile alea pe spate:lol:...O masina frumoasa si curata. Se vede ca nu a fost alergata...Pun cateva poze cu dansa...

NightClubRacer 14-03-11 01:10

chiar nu arata rau masina, parca e mai frumoasa asea mai clean. Iar cu arcurile pe spate ar da si mai bine, vezi la bazar ca sunt destule :D spor!

All times are GMT +2. The time now is 18:29.

- Copyright 2026 4Tuning