![]() |
mama super poza!!! :peace: :clap:
|
1 Attachment(s)
De cateva zile in fata blocului meu a fost abandonata o rabla, o ruptura de masina (daca se poate numi asa), fara numere, cred ca a fost furata, dar cine ar fura o astfel de ruptura?
Oricine detine aceasta ....(nu am cuvinte) sa vina s-o ridice, ca m-am saturat sa arunc cu oua in ea. Priviti o poza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S: aceste remarci au ca scop divertismentul nu le luati in serios. |
Rabla este jaful tau de Vectra lovit in spate si fara muzica pe el, si nici macar nu ai jante k-lumea pe el!!!!
Eu nu am nr de inmatriculare pt ca mi s-a terminat leasingul!!! Silviu: tot la amuzament ha ha ha :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M-am cacat pe mine de ras cand am citit! :lol: :lol: :lol: :lol: Ce caterinca! :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Cine ma eu? Cred ca ma confunzi.
Aha deci a ta era masina aia, ia sa o muti ca ma intristeaza cand ma uit la ea. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Masina mea in poza. Divertisment |
Arata bine inainte sa intre cineva in pom cu ea!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: asta este katerinca, sa nu crede-ti ca ne certam!!! |
Ma acolo a fost vina ta ca ai incercat sa-mi iei sticla de la gura in curba.
Nu sti articolul 19 pct. 2 din legea Conducerii sub ebrietate? \"In curba pasagerul din dreapta nu are voia sa incerce sa-i ia sticla de la gura soferului\" Deci a fost vina ta, eu cand am vazut ca nu mai am sticla in gura normal ca m-am panicat si am pierdut controlul. :lol: Divertisment |
Cum adica vina mea???
Tocmai te oprise politistul pe dreapta si tu inca mai trageai de sticla aia, eu vroiam sa ti-o ascund, nu te-am pus eu sa te uiti cu piciorul pe acceleratie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ce caterinca a fost in curba aia! :lol:
Am auzit scrasnet de roti, m-am uitat in oglinda pt ca m-am gandit ca o comite cineva in curu' meu :lol: si atunci am vazut gasca fericita cum o iau pe aratura si lovesc ce stalpul/copacul! :lol: Ma ala e secret esti nebun, pai daca afla tata ca i-am facut praf masina si ca apoi am scos bani din banca si am cumparat alta identica ma rupe asa ca liniste. :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Poze intalnire, eu, Silviu, Cristi! :)
|
1 Attachment(s)
poza2
|
1 Attachment(s)
poza3
|
1 Attachment(s)
poza4
|