![]() |
Re: Masinile mele(vechi si noi)
E gata si masina si concursul.Retusuri am mai facut eu pe aici pe acolo,mi-am dat seama de ce erau incetosate,sper ca am rezolvat-o, mie mi se pare ca arata normal.
|
3 Attachment(s)
Gata si masina si concursul.Sper ca arata bine, am mai facut retusuri pe ici pe colo, si mi-am dat seama de ce iesisera pozele incetosate, si am rezolvat problema,zic eu.
|
Frumos ! :D si chiar daca s-a incheiat concursul...poate cand o sa mai ai timp...mai da-i o mana de retusare ;)) citez tocatoru ! :D
Si ce e de remarcat...prima poza...parca te mananca de viu TigerShark-ul ! Bafta ! |
sleepy nu e rea lucrarea dar la o masina asa de interesanta ii sta bine cu niste gume interesante culori marpha,toata ziua vezi masini albe albastrea...etc.
|
deci tare pe bune ...
mai ales cea cu decor .. am si eu hdri-urile alea da sa`nebunesc daca am reusit sa fac ceva cu ele ..... te rog ajutama si pe mine cu hdri`urile alea ca nu imi ies de nici o culoare pls am incercat fel si fel de metode si nimic .... daca se poate un mic tut cum se randeaza cu hdri pls :???: |
1 Attachment(s)
man am sa-ti dau eu un tutorial cum sa folosesti hdri....nu e despre mashini dar e foarte util...
p.s: poti sa intri pe mess shi sa imi zici sau sa imi dai shi mie v-ray....ca al meu imi face figuri... urmareste tot tutorialul ca pe la sfarsit arat ce fel faci ceea ce vrei tu;) |
cautati pe retea Gnomon Workshop, si aveti acolo absolut tot despre vray; luminozitate, hdri, reflectii,TOT.Sunt 2 dvd-uri unu pt exterioare si unu pt interioare
|
chestia nasola e ca eu nu folosesc vrayu ....:(
nu pot pt ca eu folosesc max 6 .. si nu am vray la el ...:( dani .. ms pt tut ;) oricum cred ca iam dat de cap .. eu acum sunt la sala si calcul meu de acasa randeaza .. abea astept rezultatul ...:) |
1 Attachment(s)
Urmatoarea mea masina 3D cred ca va fi un '32 Ford Roadster,am vrut demult sa fac una si ba am inceput da nu am terminat-o ba nu aveam cand, acum sunt hotarat sa ma apuc si sa o termin :D. Am sa pun poze cu wip pe aici.;)
|
1 Attachment(s)
Ok o prima poza cu roadsteru' , mai am de facut niste mici finisaje la capota
|
frumos ....tot...chiar vreau sa vad roadsteru...cum iti ies arcurile si alea.... bv tie...si dak ai timp intra un pik pe la" tips..intrebari raspunsuri" k eu nu pot sa fac ceva si nu rasp nimeni:) :D ...pls ale tale sunt faine...
|
super tare tine-o tot asa.
PS abia astept roadsterul |
2 Attachment(s)
Niste poze cu WIP noi, merge cam greu ca e sesiune:-P , rotile si grilajul sunt temporare ca sa imi formez niste idei despre proportiile masinii
|
arata bine... tine-o tot asa... bafta ;)
|
in afara de jantele care nu merg cu restul masinii eu unul nu prea vad greseli
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning