Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Masinile mele(vechi si noi) (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/23615-masinile-mele-vechi.html)

Sleepy_85 04-12-06 17:12

Re: Masinile mele(vechi si noi)

E gata si masina si concursul.Retusuri am mai facut eu pe aici pe acolo,mi-am dat seama de ce erau incetosate,sper ca am rezolvat-o, mie mi se pare ca arata normal.

Sleepy_85 04-12-06 17:23

3 Attachment(s)
Gata si masina si concursul.Sper ca arata bine, am mai facut retusuri pe ici pe colo, si mi-am dat seama de ce iesisera pozele incetosate, si am rezolvat problema,zic eu.

MeHiGH 04-12-06 20:33

Frumos ! :D si chiar daca s-a incheiat concursul...poate cand o sa mai ai timp...mai da-i o mana de retusare ;)) citez tocatoru ! :D
Si ce e de remarcat...prima poza...parca te mananca de viu TigerShark-ul !
Bafta !

tocatoru 06-12-06 12:12

sleepy nu e rea lucrarea dar la o masina asa de interesanta ii sta bine cu niste gume interesante culori marpha,toata ziua vezi masini albe albastrea...etc.

GRIGO 07-12-06 21:58

deci tare pe bune ...
mai ales cea cu decor .. am si eu hdri-urile alea da sa`nebunesc daca am reusit sa fac ceva cu ele .....
te rog ajutama si pe mine cu hdri`urile alea ca nu imi ies de nici o culoare pls
am incercat fel si fel de metode si nimic ....
daca se poate un mic tut cum se randeaza cu hdri pls :???:

frost_dani 07-12-06 22:50

1 Attachment(s)
man am sa-ti dau eu un tutorial cum sa folosesti hdri....nu e despre mashini dar e foarte util...
p.s: poti sa intri pe mess shi sa imi zici sau sa imi dai shi mie v-ray....ca al meu imi face figuri...

urmareste tot tutorialul ca pe la sfarsit arat ce fel faci ceea ce vrei tu;)

Sleepy_85 08-12-06 08:11

cautati pe retea Gnomon Workshop, si aveti acolo absolut tot despre vray; luminozitate, hdri, reflectii,TOT.Sunt 2 dvd-uri unu pt exterioare si unu pt interioare

GRIGO 08-12-06 20:45

chestia nasola e ca eu nu folosesc vrayu ....:(
nu pot pt ca eu folosesc max 6 .. si nu am vray la el ...:(
dani .. ms pt tut ;)
oricum cred ca iam dat de cap .. eu acum sunt la sala si calcul meu de acasa randeaza .. abea astept rezultatul ...:)

Sleepy_85 04-01-07 11:54

1 Attachment(s)
Urmatoarea mea masina 3D cred ca va fi un '32 Ford Roadster,am vrut demult sa fac una si ba am inceput da nu am terminat-o ba nu aveam cand, acum sunt hotarat sa ma apuc si sa o termin :D. Am sa pun poze cu wip pe aici.;)

Sleepy_85 20-01-07 13:06

1 Attachment(s)
Ok o prima poza cu roadsteru' , mai am de facut niste mici finisaje la capota

mba 20-01-07 14:41

frumos ....tot...chiar vreau sa vad roadsteru...cum iti ies arcurile si alea.... bv tie...si dak ai timp intra un pik pe la" tips..intrebari raspunsuri" k eu nu pot sa fac ceva si nu rasp nimeni:) :D ...pls ale tale sunt faine...

Mendex 26-01-07 14:43

super tare tine-o tot asa.
PS abia astept roadsterul

Sleepy_85 27-01-07 19:04

2 Attachment(s)
Niste poze cu WIP noi, merge cam greu ca e sesiune:-P , rotile si grilajul sunt temporare ca sa imi formez niste idei despre proportiile masinii

Ace Axel 27-01-07 20:18

arata bine... tine-o tot asa... bafta ;)

pufy 28-01-07 14:50

in afara de jantele care nu merg cu restul masinii eu unul nu prea vad greseli

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning