![]() |
Re: Wat Vr 6
Quote:
bafta in continuare si tine ne la curent cu update uri ;)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
:) frate lai batut :D
|
Quote:
|
pai prima carcateristica ar fi ca tre sa gasesti un 2.6 eu n-am vazut nici unul .....cele mai multe sunt 2.8 sau 2.9 :))) oricum e mai bun ala de 2.6 nu consuma asa mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
good point! .. ;)) :lol:
|
Quote:
|
ai dat quote la mine de aia am zis ... sorry.
|
este o masina foarte frumoasa... si trage foarte bine .... este adevarat ca m-am dat cu el ... si ca a fost castigator... dar am dreptul la o revansa nu emilian ???:D
|
cu cea mai mare placere dar o sa mai dureze putzin pt ca masina va trece printr-o mica transformare....:D
|
yo am auzit si de vr6 3.1...ce parere avetzi?
|
cel mai mare motor de vr6 l-am vazut,pe un site nemtzesc,era facut parca de ABT si avea 3.0 si vreo 220 cai...
|
1 Attachment(s)
.....................................
|
3 Attachment(s)
Acum cateva luni am avut un gand necurat sa vand masina...dar cu ajutorul lui stefan,kre mi-a alungat clientii ,m-am razgandit,asa ca m-am apucat din nou de treaba si ma pregatesc pt 1 mai...
Am cumparat niste roti de Audi TT pe 17,kre nu arata tocmai bine dar dupa ce o sa le plishez o sa fie graaave ,am schimbat puntea kre era stramba si am ajuns la vopsitorie....hai sa va arat cate ceva |
3 Attachment(s)
am cumparat si alte bandouri diferite de cele de pana acum,asa ca o sa scot umflaturile de plastic de pe aripi
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning