![]() |
Re: Intereseaza pe cineva o honda crx vtec tunata ?
eu stau si ma intreb...dak exista masina asta?? a vazut o cineva prin oras...nu vreau sa jignesc dar asa...
|
valib a vazut masina, prin complexul studentesc din TM. Merge de rupe tot. :D
|
pai nu a prea vazut-o nimeni ca nu prea am iesit eu cu ea, mi mila de ea pe drumurile astea. Deci nimeni interesat ? poate e mai faina aia inscrisa ?
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haide mai, nu incepe sa le compari... :rolleyes2 |
De ce nu ? Numai asa mai vezi lucruri noi nu ? Oricum mi se pare cam putin cat ceri pe ea mai ales ca e inscrisa !
|
Pai daca stai sa le compari o sa vezi ca in a mea s-au bagat mai multi bani in materie de styling. Dar eu poate sunt mai realist decat altii:) Totusi sunt masini destul de vechi si nu sunt multi amatori de asa ceva, masini cu care sa mearga in week-end sau de show. Dupa cum bine vezi, eu inca nu am reusit sa dau masina, asa inscrisa cum e ea, asa modificata si frumoasa cum este... Deci... trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Stii de ce? Ca banii pe tuning nu se scot NICIODATA!!!!!!!!!!!
|
frate....pune si u poze cu tne si masina, sau cu masina p drumurile romanesti, k sincer eu nu cred k u chiar ai masina asta,crek ne cam vinzi gogosi. fara suparare, dar....asta e parerea mea, convingene!!
|
buuun asa deci ...........
|
2 Attachment(s)
nah 2 poze facute cu mobilul ca altele nu am . Daca vrei sa o cumperi spune-mi ca fac poze cu camera si ti le trimit pe mail !
|
bah fratzilor da carcotasi mai sunteti ! acuma ce mai aveti de zis?
|
e naspa masina :))
|
fiecare are dreptul la o parere .......
|
e "naspa" in ghilimele. masina este foarte tare. mai are si LSD peste toate astea. sa nu ma intelegi gresit, masina este foarte tare
|
2 Attachment(s)
hai ca am facut niste poze mai de calitate........
|
Auch :oops: ai fost la Profi cu ea..si n-am vazut-o ..:(
pacat....de masina..pe drumurile astea de k k t..mai ales la PROFI cred k ai ajuns greu ... si chiar speram s-o vad pe strada...uite k a fost..si am pierdut-o :lol: BAFTA :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning