![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Quote:
|
omule nu are rost sa tot vb ca nu ajungem nicaieri si poluam degeaba topicul omului ;) asa ca daca vede un moderator rog sa stearga toate ce nu isi au locul aici cius!
|
Quote:
|
, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"
aici te provoc......1 baiatu nu sa dat tare si mare ca e jmecher 2 nu si`a laudat masina cum isi lauda alti caruta si in legatura cu liniuta aia....suna bine.......:) |
Quote:
|
Quote:
|
Cristi astept sa-ti vad farurile negre pe golf :-)
|
si eu astept multe... dar ti-am zis..sa trec peste problemele ce le am acuma si urmatorii bani ii bag in masina
|
Quote:
|
incerc sa`ti fac rost de un nr de telefon... Sper sa`mi aduc aminte ;))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum pot sa-mi fac si eu cu masina mea poza de genu acesta ?
|
Salut intra pe "Masinile VOASTRE preparate de noi(manga)" si roaga-i pe unul dintre baieti sa ti-o faca manga ,ataseaza ceva poze cu masina acolo,bafta:-)
|
Am 2 faruri valeo As vrea sa incerc Sa le desfac (sticla) merita sa risc?
Din cate am auzit, se spune ca Valeo nu se pot desface....... As dori sa le fac negre..... :D si cu un xenon f. scurta+ lunga |
azi a avut loc o sedinta foto in diferite locatii,,,,,incerc sa revin cu poze, in cel mai scurt timp,,,,,,,,
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning