![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
4 Attachment(s)
am zis ca fac short shift duminica dar bineinteles ca nu am avut rabdare , si am profitat de o tara de soare si de pauza intre examene si l-am facut azi tin sa spun ca e cea mai smechera treaba posibila. merge extraordinar. in prima poza e treapta a 4-a inainte , in poza 2 e in treapta a 4-a dupa iar in celelalte va dati voi seama
|
felicitari pentru reusita! :)
|
mersi frateeee. fara tine nu puteam , sau pana nu imi explica altcineva. Oricum iti multumesc, sincer
|
daca aia e a 4-a inseamna ca a doua freaca de scaun levierul nu?
mi se pare mult prea in spate :rolleyes2 |
da dar asta era inainte adevaru e ca daca te uti e si husa uzata de la cat a frecat de ea. dar acum e brici zau e senzatie imi place la nebunie:D. in poza a doua e a 4-a si a 2-a vine un pic mai in stanga chiar foarte putin , ma rog sti tu. pai acu a 4-a e cum era inainte pe liber e belea
|
Frumos prin pitesti?:-)
Misto oltcitul8) |
da fratioare zi cum ne intalnim ca io fac naveta aproape zilnic pe acolo. lasa un nr de telefon si ne auzim
|
4 Attachment(s)
cautand ieri ceva am dat prin patul de o bara bunicica cu mici erori care sper sa le indrept. are si un mic spoiler care nu prea imi place dar e micut si e posibil sa il pastrez. maine sper sa am timp sa o prepar si sa o vopsesc
|
3 Attachment(s)
gata sesiunea azi mi-am luat inima in dinti si cu tot vantul de afara m-am apucat sa vopsesc bara ca nu mai suportam. nu a iesit mare lucru pentru ca nu am reusit sa dau jos toata vopseaua veche, da am reusit cat de cat sa o fac ca inainte mai putin capota care inca e albastra. si de plictiseala am schimbat si geamurile la faruri cu unele de franta si pot spune la cel mai serios mod ca acum lumineaza de parca as avea lupa. striatiile de pe geam sunt pursisimplu PERFECTE arunca lumina foarte bine pe drum si se cunoaste incontestabil calitatea. deci daca aveti faruri romanesti macar geamurile schimbati-le cu dalea de franta o sa se cunoasca diferenta imediat. urmeaza un mic bad boy look si spatiul cu placuta de inmatriculare de pe haion astupat.
|
Asa a iesit si bara mea ...umpic mai lucioasa ca inainte.
ps:Cred ca ar trebui spalata masina :lol: |
Prelungirea nu i`o mai pui..mie imi place cum da cu ea, as vrea si eu una din aceea... :sad:
|
daca te referi la spoiler nu l-am pus din 2 motive 1:ca nu prea imi plac spoilerele la oltcit , adica ori ceva gen CME , JJS , sau PMD ori nimic si 2: are mici crapaturi daca vrei ti-l dau tie in starea in care e si te descurci cu el(donatie)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
si tot din lipsa de ocupatie mai facui ceva astazi si anume vopsi triplele,care imi plac la nebunie cum au iesit, si la cererea speciala a domnului bobocu niste poze la triple si cateva ale masinii.
o parere as dori si eu sa fac capota neagra sau rosie?:confused::confused::confused: |
Quote:
Quote:
Misto triplele |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning