![]() |
Re: 7000 euro...ce masina ti ai lua?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca omu avea 280km/h sa zicem si ia piciorul de pe acceleratie acul de la turometru scade mult mai repede ca acul de la vitezometru dar nici la 1000 de turatii nu cred ca ajunge :)) practic la 1000 de turatii faci plecarea de pe loc :)):rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolley es2 |
Quote:
|
De cati ani stai tu in spania? pentru ca eu stau de 5 , si nu vorbesc prostii, oricum e adevarat ca poti gasi masini in stare foarte buna dar majoritatea sunt cam neingrijite, pentru spanioli masina e doar un mijloc de transport(pentru o mare parte din ei,nu pentru toti)
|
Quote:
Nu stau sa caut si n-am pe cineva in spania de mai mult timp. Masini bune se gasesc peste tot, la fel cum se gasesc si avioane de care ai mentionat tu mai devreme. |
Quote:
Ce e gresit gramatical domn' profesor? faptul ca n am pus virgula sau punct la sfarsit de propozitie? am postat pe un blog nu sunt la ora de lb romana...:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: |
Quote:
Astept cu interes pozele cu masina pe care ti-o vei lua. Pana una alta, Vectra rosie din masinile puse de mine aici am luat-o eu. |
Quote:
na-ti ori-ce ori-cum ...despre aia ce sa mai zici :suspiciou:suspiciou:suspiciou P.S.N am timp sa stau pe blog sa "pictez" cuvintele ca tine :)) |
Quote:
|
Quote:
2. Acesta este un forum, nicidecum un blog. Daca ai de gand sa ma intrebi care este diferenta, te invit sa-l intrebi pe amicul Google, te va lamuri cu siguranta. Diferenta este oricum semnificativa. |
Quote:
Daca ai ceva legat de topicul meu te invit sa discutam...daca o tii cu romana si cu alte chestii ...tine'le pt tine |
Quote:
Reguli generale pe forumul 4TuningRO 1. Postează numai dacă ai de spus ceva important sau folositor celorlalţi. 2. Foloseşte funcţia Search. Dacă ai ceva de întrebat sau discutat, caută mai întâi prin subiectele existente. 3. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective. 4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri. 5. Nu introdu acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone. 6. Păstrează subiectele în profilul fiecărei secţiuni. 7. Administratorii şi moderatorii forumului nu sunt obligaţi să dea explicaţii, deşi e frumos din partea lor dacă o fac. 8. Scrie normal si corect in limba română. 9. Evenimentele, show-urile şi manifestările auto din ţară pot fi promovate pe forumul 4TuningRO doar în urma unui acord prealabil cu administratorii site-ului. (mail la [email protected]) 10. Referirile la alte site-uri, forumuri, jocuri şi concursuri nu sunt acceptate. 11. Foloseşte-ţi bunul simţ şi normalitatea în orice acţiune întreprinzi pe 4tuning. Recomandare: completeză-ţi profilul in intregime, cu locaţia si vârsta, e o dovadă de respect pentru ceilalţi useri. |
honda civic type r:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning