![]() |
Re: E30 - Diesel Touring
2 Attachment(s)
Am reusit sa pun si eu poze cu noile jante, setupul de drift vreau sa zic ;)
|
Tu si rip-u :lol:
Astea sunt de la har-u mic, nu ? E bine, regulamentar hursu 8) Cu buze nu te pot rezolva decat cu dalea de 2", sau vre-o combinatie la buze noi din germanica. Dar pe 17", sunt ceva bani. Sau daca ai tu vre-o combinatie mai ieftina da un pont :-P |
pai si buzele astea de cat sunt? nu am nici o combinatie cu buzele din pacate :)
..... si sa nu il uitam pe Costel ;) |
Da, jantele sunt cadou de la har-u mic pt ca stia cat de mult mi le doream ! cu ocazia asta Te pup har-ule mic :))
|
1 Attachment(s)
Si una de azi de la magazinul de roti :D
|
Quote:
Si eu le-am pierdut pe alea care le-a avut rip-u. Le-am pierdut si pe astea de la ploiesti pentru simplu fapt ca nu am avut bani. Imi venea sa ii *** una in gura sa ii iau jantele lui costel.(serios):lol: Asta e. Revenind, buzele astea de 302 au fizic 1.5", dar 0.5" se duc 'inapoi' sa acopere grosimea miezului, deci ele practic mai au 1" de unde se termina miezul. Asa arata buzele de 2" Abia mai late de atat, incep sa fie in 'trepte' buzele (stepped) https://img62.imageshack.us/img62/785...a1eb1a760f.jpg |
Nu m-am suparat deloc :) plus ca starea jantelor mele e nitic mai buna, lasa sa curete altii rapanu` :) sunt foarte interesat de 2 buze, astept pm. ;)
|
spunemi si mie te rog pe cate gauri sunt rotile?le-ai pus cu flanse de adaptare sau ai 5 gauri pe urs?mersi
|
Arata bine rotile. Chiar foarte bine.
Ramane diesel? :D |
1 Attachment(s)
Momentat am reconditionat motorul pt ca este cel cu care a venit masina din fabrica si este si in acte bineinteles pt ca vreau sa ii fac ITP, Autentificare pt a o inscrie pe numele meu, dupa aia vedem :) As vrea sa montez un 2.0 3.0 diesel dupa e46, e39, x5 etc sau un v8 de e38 :)
jantele sunt 5x120 si le am montate cu flanse adaptoare, flansele le aveam facute de la vechiul e21 |
Cumpar pt E30 :
Faruri facelift Galbene (sau pe bucati) Proiectoare facelift Galbene Sistem complet sau incomplet de Stergatoare Faruri Stopuri MHW smoked |
faruri galbene am vreo 11 pe stoc :D si ceva bucati din sistemu de stergatoare
|
BV mai Gabita,sigur iese un urs tare,iar touring ...mai rar pe la noi ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ce poza incantatoare!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning