![]() |
re: E36 - 318is coupe
Quote:
|
La mine e alta categorie... dar tu mai mult de 200 km/h nu cred ca poti sa ii dai cu jantele de 19' + ca nici nu cred ca poti sa ii dai un burnout normal :):)
cum arata punte cu discuri pe spate la jante de 19 inch? :) |
o fi turbo... d-aia si problema cu ambreiaju...
|
Quote:
|
@Sein am zis eu ca ii dau peste 200? Eu spuneam ca la motorul asta si jante mari nu te poti astepta la performante
App.. nu mai stau in Romania de aproape 1 luna de zile....asa ca daca vreau am unde sa ii dau:) |
si tu crezi ca un baiat de 19 ani vrea performante sau sa se deie mare ca are roti pe 19 ORIGINALE ? + toata masina originala facuta din fibra
|
Eu inca nu am vazut inca tineri (in Romania ma refer ca in alta parte chiar sunt linistiti) care sa nu calce pedala in exces orice masina ar avea chiar daca au jante mari sau mici:):):)
Deci daca e din Romania si sta in Spania... maxim maxim ar putea sa fie mai linistit :):):):):) dar nu cred ca nu ii place viteza :):) |
Mai baieti, lasati ma baiatu` in pace ca e si el nou pe forum... Important e sa ii placa lui masina, nu noua... E pusti, abereaza el un pic, fratele meu Robu (BertoneTurbo) sau ceva de genu are useru, a platit pe niste replici de m6 1000 E in spania, REPLICI am zis, din NorAuto parca le-a luat, nu mai tin minte exact, deci slabe sanse sa fie originale, dar ce conteaza - spaniolii au drumuri bune deci nu le faci patrate ca la noi... cat despre bara fata/spate M, volan, maner frana de mana, etc - spaniolii au alt stil de tuning, ceea ce noi mai nou numim "chici" (sa nu uitam ca acum ceva ani numai bombe de bari, eleroane, praguri erau pe strazi). Am peste 100 de mii de km pe autostrazile / strazile spaniei, si nu stiu daca am vazut 15 pisici facute ca la carte... Noi avem 15 pisici OEM, frumoase doar intr-un orasel micut din tara... Personal daca era masina mea, ii puneam bandourile negre pe bari, bandouri de M, si hai la defilat...
Bun venit pe forum, sa stapanesti si masina si permisul sanatos si bafta cu proiectul. PEACE! Ioan |
@Maniak22 nu ca numi place viteza, da cu 200km/h aici pe o insula de 50km pe 20 nu prea am unde sa merg, eu iti spun ca maxim am ajuns cu ea la 175, mi se cam termina drumu drept ;)
@ioan francezu mersi, dar chestia cu jantele tot nu o inteleg, vreti sami ziceti ca cu 2 3 poze la jante stiti dacas originale sau nu? asta chiar ca ii tare:???: si cu pisicile asai peaici, sunt destule da, nu prea vezi una tunata, si in stilu de tuning din romania la pisici, drept sa zic, aici nam vazut nici una asa. banuiesc ca a fi ceva diferit cu gusturile:rolleyes2 |
@Sein vad ca esti din turda, si io tat de acolo sunt :-)
|
Si-au dat seama toti ca sunt replici si fara poze detaliate :P:P:P
Ai scos masina de la service? Poze ai facut?:) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
trecuta treaba cu mecanicu, in sfarsit :) pun si niste poze cu jantele si cu mica achizitie:lol: urmeaza un difuzor m3 si daca mai sunt money, si un terminal ca lumea;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning