![]() |
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
sa o sta pinesti sanatos si nu te lua dupa ei ii roade invidia nai vazut zicea ca ai sufrageria cu tine cind aveai leganza - ce mai is invidiosi
|
stau linistit....fi sigur.....:lol:caterinca e maxima intre noi....atata tot
|
sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci :)). )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP. |
Quote:
|
S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator). Coupe-ul e frumos la pisica! Bravo! |
Quote:
|
Quote:
miercuri vin semnalele fumurii...joi pleoapele originale..si pana una alta...astept sa vad unde o colantez...mai ieftineala asa....capota si plafonul....restul.....lovele sa fie....ca avem ce cumpara:lol::lol: |
Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea..... |
Quote:
|
azi am reusit sa scap de musamaua de pe plafon...imi era teama sa nu gasesc surprize...si chiar am gasit una...placuta.;....plafonul e impecabil.....ma gandeam ca ascunde ceva colantul ala....dar nimic...totul ok.....au venit si bujiile....si din pacate doar o semnalizare......pleoapele abia joi
pana una alta...caut interior de coupe....doar plafonul si stalpii....sa fie bej sau negre....astept oferte |
ba esti nebun?:shock:....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......:lol:
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia... dai si tu cu un pic de oja acolo....:)):)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning