![]() |
Re: Cielo Custom-B-41-NEB
Quote:
|
Quote:
|
Foarte tari jantele si culoarea...abia astept sa o vad vopsita :-)
|
Quote:
ai idee ce marca si model sunt?? |
Quote:
|
niste brock B1/B2 ar da foarte bine ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce parere ai de jantele acestea ?Se numesc XXR 002 sau XXR 005.
|
Quote:
|
NXdev:jantele sunt nemaipomenite,numai ca fiecarei masini i se potriveste cate un model de jante iar in cazul meu cele puse de mine cred ca ar veni super(sa nu mai vorbim de piticul dupa creier caruia i sa pus pata pe alea)
B-99-SAA:in le gatura cu ce ai spus tu,as vea un 7,5 j pe fata si 9j pe spate |
Parerea mea e sa desparti aripa de bara in zona evazarilor , acum, cat mai poti. Ulterior te vei chinui si vei cheltui mult mai mult. Parerea mea e ca nu e o modificare nici de finete , nici care atrage priviri atata timp cat nu ai continuitate : bara fata unita cu aripile, cu pragurile cu aripile spate si cu bara spate INTEGRAL. Chiar si asa ( vezi cazul dacia RBG ) acea persoana a regretat modificarea aceasta si a revenit la varianta "mai stock". Privind evazarea facuta , iti atasez o poza ( in cazul in care nu stii M5 TEA) sa vezi ce frumos vine despartit
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1277362307 ia-o ca pe un sfat!! ps. Ptr evazari, intai trebuia sa ai jantele apoi sa faci evazarile dupa ele : din cate vad , tind sa cred ca si 9 j va fi prea putin. ori mai mult,ori distantiere insa apoi apare problema diferentei de ecartament intre fata si spate.. |
Quote:
|
Quote:
La spate nu trebuie decat sa tai in zona aripilor... Repet, era doar o parere si as vrea s-o iei ca atare sau s-o treci cu privirea! Bafta in ce ti-ai propus! |
Quote:
|
Maine va intra in operatie bara spate putin coborata si cu un deflector frumos,Promit sa fac si sa postez poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning