![]() |
Re: CABLURI RCA PROFI
sus cu ele...
|
sus cu ele...
|
sus cu ele...
|
NU MAI URC ACEST TOPIC SI NICI NU IL MAI URMARESC
...CINE MAI DORESTE FAC MINIM 3 SETURI....SI COMENZILE LE PRIMESC PE PRIVAT... |
La finala CNCA de la bucuresti erati cativa interesati de cabluri RCA si am zis ca fac un efort pentru voi si o sa va fac...cei interesati sa imi trimita pe privat toate detaliile...:D
|
joi sau vineri expediez cabluri rca...asa ca cine mai doreste sa imi dea un semn..pretul este de 65 lei setul...
|
Primit pachet - mersi! Arata foarte bine, astept sa le urc pe masina:), pana atunci le folosim in casa:D.
|
Ma bucur ca iti plac ...sa le folosesti sanatos...:-)
Saptamana asta e singura in care mai fac cu 65 lei setul de cabluri...de sapamana viitoare or sa fie 70 lei sau 75 ..in functie de cat se scumpesc piesele... |
2 Attachment(s)
Quote:
Cu aceasta ocazie tin sa iti multumesc pentru RCA-uri, lucrate impecabil si o calitate foarte, foarte buna! |
Multumesc si eu baieti si ma bucur ca am putut sa va fiu de ajutor.:D
Astazi a fost ultima comanda la pretul asta. Materialele s-ai scumpit destul de mult si in special cablul. Mai jos aveti noile preturi!!! 0-2 METRI - 55 LEI 2-4 METRI - 65 LEI 4-6 METRI - 75 LEI Orice lungime la comanda!!! Termen de expediere in aprox 3-4 zile lucratoare....Timpul nu prea imi permite sa mai lucrez la cabluri. Trimit in toata tara cu posta sau curierul dupa preferinte. |
sus cu ele...
reducere primele 2-4 seturi comandate pentru ca sunt materiale pe stoc 0-2 METRI - 50 LEI 2-4 METRI - 55 LEI 4-6 METRI - 65 LEI |
Nu o sa mai postez aici pt ca timpul nu imi permite sa ma ocup de ele.
Cine mai doreste sa ma contacteze. Preturile difera in functie de materiale. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning