Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   [Oferta] Montam folie autorizata RAR (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html)

ahoe 02-10-06 00:48

Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR

ziceai ca tragem tare acum inainte de noua legislatie . ia uite ce zice noua legislatie

1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută īn clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvārşite de persoane fizice:

35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetă sau pe geamurile laterale, cu excepţia celor omologate şi/sau certificate de către autoritatea competentă şi care sunt marcate corespunzător;

As vrea sa stiu cu ce drept ma acuzi tu pe mine ca dau tepe sau ca pacalesc oamenii ???

clubbed 02-10-06 13:15

adamitza2005 ...pe topicul meu te-ai linistit cu posturi aberante...ca ai fost atentionat! Acum ai inceput aici? Daca tu montezi folie neautorizata (ieftina nu numai in privinta pretului ci si in privinta calitatii) nu inseamna ca trebuie sa aberezi cu privire la cea autorizata. Tu ori NU cunosti Noul Cod Rutier (nici macar actualul) ori postezi in mod intentionat aiurea !

Parerea mea este ca mai bine sa te abtii...a 2-a oara nu vei mai primi tot un avertisment...

SUN 05-10-06 19:33

Dani....da-mi si mie te rog un pm cu numarul tau de mobil! Numai bine!

Bicuss 06-10-06 02:44

pt un focus...la c pret?

ahoe 06-10-06 16:35

clubbed mersi mult pt suport .

sun-ule sa iti fie rusine ca nu ai numarul meu

pt focus acelasi pret de euro spatele

ingerul_danutz 08-10-06 10:31

pe masina din semnatura vreau sa pun folie autoritaza.....folia pt geamurile d p fata de 30%, ai ceva poze cu ea? sau cand vin la tine ai puse pe vreo masina.....timpul si banii de care ai nevoie ?!?

B$&CVJ 08-10-06 22:11

Pt un Logan la ce pret ajunge (geamurile spate + luneta)?

Golf 09-10-06 23:45

Baietii tocmai mi-au montat pe spate folie si e o alta masina. merita banii! niste meseriasi si le multumesc mult! ;)

shadow 10-10-06 00:18

Ma intereseaza si pe mine pt un C4 Coupe si o Octavia 2 spate+luneta, si cat m-ar costa pt C4 si pe fata.
Mersi!

ahoe 10-10-06 09:12

1 Attachment(s)
shadow pt c4 si octavia pretul este de 100 de euro spatele iar pt geamurile din fata se mai adauga 150 ron

B$&CVJ pt logan 100 de euro spatele

ingerul_danutz pt passatul tau pretul este de 150 de euro toate geamurile inclusiv fata.folia de pe fata cea autorizata este deschisa iti voi arata pe o masina inainte de a o monta . timpul de care am nevoie pt toata masina approx 4 ore

golf mersi mult pt aprecieri

ahoe 10-10-06 23:08

4 Attachment(s)
poze cu masina la care am lucrat azi .masina a avut geamurile fumurii aprox 50% din fabrica insa clientul a optat pt ceva mult mai inchis adik un 95% montat de noi

Bmw_Rulllzzz 12-10-06 00:07

cred ca ar fi trebuit sa-i acoperi numarul de inmatriculare :D:D:D poate omu' nu e deacord cu postarea pozelor pe net :-p

ahoe 12-10-06 00:28

i-am cerut permisiunea si a fost ok . insa oricum voi scoate numerele imediat ce va merge functia edit .mersi

RoSonic 14-10-06 21:03

Am scos eu poza in care se vedea numaru.

AliNOS 14-10-06 22:02

demontati fetele de la usi pt a monta folia?
pret pentru bmw E46, vectra c si skoda fabia? folie autorizata
ceva discount pt 3 masini? :D

All times are GMT +2. The time now is 15:05.

- Copyright 2026 4Tuning