![]() |
Re: Punto MK2
@TYGANUSHU imi place carbon'look tau este foarte frumos dar eu voi face doar negru lucios plafonul.exact ca in photoshop. Multa bafta in continuare si felicitarile mele pentru masina.
Astazi am facut un picut de curatenie mai generala dar sunt inca racit si nu pot sa stau prea mult pe afara. Mai am sa curat tapiteria de pe scaune si plafon dar asta cam in 3-4 saptamani. |
parerea mea ii mai bine til faci negru mat decat lucios....... multa bafta! in continuare
|
Quote:
|
Negru lucios o sa fie fara cale de intoarcere.:D
|
Si ca sa mai revin un picut pe la topic, se pare ca p[roblema este din smd'uri cu luminile pe care le'am schimbat cu unele de anuleaza erorile dar problem se ard foarte repede:???: cred ca o sa trec la cele pe leduri.
@TYGANUSHU o mica precizare de ce vreau sa il fac lucios gandestete cum ii iar sta daca am trapa pe masina? Geamul este lucios si mai inchis la culoare si mat pe langa, mi se pare foarte urat:rolleyes2 |
Quote:
|
Multumesc @SV astazi vroiam sa colantez plafonul problema este ca baiatul nu a avut astazi timp si a ramas pe maine seara acuma sa vedem sper cat mai curand problema este ca maine si poimaine voi veni tarziu de la munca dar sper cel putin sambata sa il fac dar ramane de vazut voi da upload la poze imediat ce il voi face.
Intre timp am cumparat flansele la masina si vine voi lua si filtrele pentru "revizie" la care duminica sper sa le schimb inclusiv ulei:D si pe luni echilibrari de jante si facut unghi de fuga.:D |
5 Attachment(s)
Plafonul tot nu am reusit sa il fac la masina prea multe cheltuieli luna aceasta cu filtre, ulei, flanse, placute si saboti, dar nu are nimic mai important era siguranta in trafic si "viata" motorului:D
Cateva poze cu noile beace pe masina scuzati claritatea pozelor:rolleyes2 |
Quote:
Multa bafta!!! Te salut! |
ai fi putut alege alt model de placute de frana decat Remsa, renumite pentru sunetul de tren sosind in gara pe care-l dau .
|
Sincer sa fiu nu am probleme de genul. Am la masina de servici tot placute de genul si nu fac ca trenul, la masina lui fratemeo pe Renault Megane II nu sunt probleme de genul si nici pe W Golf IV al unui prieten bun de al meu tot asa are si nu fac ca trenul. Problema asta cu sunetul ala se aude din cauza discurilor de frana uzate rau si ca sa iti explic mai exact din cauza discurilor uzate rau se face o margine pe o parte mai exact exterioare si placutele fiind noi ele merg pe o parte din buza de la disc din cauza placutelor noi si de acolo se aude sunetul ala "de tren" pana se mai uzeaza placutele, pentru a scapa mai repede de problema asta cu un polizor mic slefuiesti partea exterioara (sus) a placutelor si nu va mai face asa.:rolleyes2
|
Quote:
P.S. am vazut azi un punto model ca al tau, cu plafonul negru, si arata foarte bine . Asa ca , da-i bataie ca faci treaba buna ;) |
Acuma deh ce sa facem eu am spus ideea care era de a scapa de unele mici incoveniente, bineanteles ca trebuie schimbate discurile dar acuma o idee pentru fiecare in functie de buget. Oricum discurile au niste dimensiuni maxime de uzura care trebuie masurate din cand in cand.
Multumesc frumos dar problema este ca trebuie sa mai asteptam un picut pana strang iar cativa banuti si pentru plafon, toate la timpul lor adevarul este ca nici eu nu mai am multa rabdare dar nu am ce sa fac. |
Quote:
|
E bine ca intai te gandesti la siguranta ta si functionarea masinii in parametrii normali...Lasa ca usor usor o faci asa cum iti doresti.Bafta!!:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning