![]() |
Re:
Quote:
uite ca mi-ai dat o idee buna... o sa pun si eu pe bacau poze cu garaje, si o sa spun ca inauntru sunt numai masini tunate :peace: |
c dilau...vrea neaparat sa t certe... :lol: ...
si garajele or sa fie stok sau sunt si garaje tunate...??? |
Re:
Quote:
departe de mine gandul de a-l certa pe mihai, mai ales ca stiu ce inseamna sa tii o sectiune locala mai mult de unul singur... era doar o sugestie, el face ceea ce stie ca trebuie facut... |
1 Attachment(s)
aleks ma faci sa arat poze care nu trebuie aratate ..
uite de la un garaj din pitesti o nova de vtm cu motor de golf 2 2.0 16v 4de'lorto etc.. nu arat mai mult ca nu trebuie.. dar e in garaj asa ca sunt si masini tunate in garaje :) |
Re:
Quote:
stiam eu ca ai cu ce te lauda :wink: |
Re:
chestia asta cu 't ocupi singur d postat poze' ma trage de maneca...
-poate el e singurul care are legatura la net de akasa. -poate k e singurul care are camera la tel sau aparat de fotografiat. mai insir cateva??? inteles ideea?? 10x ma simt mai bine acum.. |
Re:
Quote:
intz ideea... deci, pana la urma asa e :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
Cateva poze (calitatea nu este f. buna):
|
1 Attachment(s)
am vazut SL lu` Benone. bla bla multe alea misto dar fratilor ati uitat BMW lu` Marian Oprea... jante cromate , usi ce se deschid ca aripile, pachet M3 si multe altele...nu-l prea vedeti la curse...e campion mondial la triplu salt si asta ii ocupa tot timpul :D am si ceva poze...
|
3 Attachment(s)
highlife_xl bine ai venit printre noi, bmw-ul cu usile care se ridica mi se pare ca e diesel si e pe undeva prin gavana.
PS. la expozitie avea alte jante. dar asa are tot croame :wink: |
@ MMihai
nu ma declar fan al FULLSPEED cu toate ca sunt din Pitesti dar baiatu` cu BMW e un vecin de-al meu..are cromate pe ea si nu e diesel ..e un 320 i cu pachet M3 cum am mai zis...oricum e misto masina ..merita postata,nu? :wink: |
ti-am zis bine ai venit pe forum aici la rubrica pitesti, nu de fullspeed.. acum ca suntem mai multi din pitesti poate mergeti si voi cand mai e cate ceva interesat la intalniri, indiferent ca faceti parte sau nu din fullspeed, asa e frumos, am vazut ca si pe la brasov se intalnesc oamenii dupa forum indiferent din ce club fac parte. ;)
PS. Te-a deranjat ceva la cineva din fullspeed racing sau pur si simplu nu ne simpatizezi (acum ma refer la club)? ai fost la vreo intalnire de-a noastra? ca daca nu ar trebui sa vi si eu sunt mai mult ca sigur ca iti vei schimba parerea :wink: |
kiar nu am nimic cu Fullspeed....defapt am prieteni pe la toate cluburile si sa ma inviti si pe mine la urmatoarea intalnire a voastra kiar daca am sa vin pe jos pana imi iau alta masina :D ...curse kestii mereu...legale sau ilegale le frecventez..apropo,cand mai sunt pe la pitesti?
P.S. Fan Wacky...viitor membru si reprezentant in Arges al clubului |
1 Attachment(s)
Fabia tuning :)
|
1 Attachment(s)
:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning