Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

aleks 26-05-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
de unde stii ca sunt stock si la motor? :D

siiiiigur ca da.... si marmota invelea heroina in staniol... pai unde-s pozele la motoare huh ???? :lol: :lol: :lol:
uite ca mi-ai dat o idee buna... o sa pun si eu pe bacau poze cu garaje, si o sa spun ca inauntru sunt numai masini tunate :peace:

sco211 26-05-05 13:57

c dilau...vrea neaparat sa t certe... :lol: ...

si garajele or sa fie stok sau sunt si garaje tunate...???

aleks 26-05-05 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sco211\"
c dilau...vrea neaparat sa t certe... :lol: ...

si garajele or sa fie stok sau sunt si garaje tunate...???

:lol: :lol: :lol: sunt cu tuning original made in ro... am si cu grund am si cu mici depuneri de rugina pe usi, iar ca optionale am vreo doua acoperite cu carton asfaltat :peace:

departe de mine gandul de a-l certa pe mihai, mai ales ca stiu ce inseamna sa tii o sectiune locala mai mult de unul singur... era doar o sugestie, el face ceea ce stie ca trebuie facut...

MMihai 26-05-05 18:31

1 Attachment(s)
aleks ma faci sa arat poze care nu trebuie aratate ..
uite de la un garaj din pitesti o nova de vtm cu motor de golf 2 2.0 16v 4de'lorto etc.. nu arat mai mult ca nu trebuie.. dar e in garaj asa ca sunt si masini tunate in garaje :)

aleks 27-05-05 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
aleks ma faci sa arat poze care nu trebuie aratate ..
uite de la un garaj din pitesti o nova de vtm cu motor de golf 2 2.0 16v 4de'lorto etc.. nu arat mai mult ca nu trebuie.. dar e in garaj asa ca sunt si masini tunate in garaje :)

asha tata, asta am vrut sa aud de la tine :lol: :lol:
stiam eu ca ai cu ce te lauda :wink:

sco211 07-06-05 19:07

Re:

chestia asta cu 't ocupi singur d postat poze' ma trage de maneca...

-poate el e singurul care are legatura la net de akasa.
-poate k e singurul care are camera la tel sau aparat de fotografiat.
mai insir cateva???

inteles ideea??

10x
ma simt mai bine acum..

aleks 08-06-05 13:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sco211\"
chestia asta cu 't ocupi singur d postat poze' ma trage de maneca...

-poate el e singurul care are legatura la net de akasa.
-poate k e singurul care are camera la tel sau aparat de fotografiat.
mai insir cateva???

inteles ideea??

10x
ma simt mai bine acum..

:lol: :lol: :lol:
intz ideea... deci, pana la urma asa e :lol: :lol:

Kusa 08-06-05 19:50

2 Attachment(s)
Cateva poze (calitatea nu este f. buna):

highlife_xl 09-06-05 15:12

1 Attachment(s)
am vazut SL lu` Benone. bla bla multe alea misto dar fratilor ati uitat BMW lu` Marian Oprea... jante cromate , usi ce se deschid ca aripile, pachet M3 si multe altele...nu-l prea vedeti la curse...e campion mondial la triplu salt si asta ii ocupa tot timpul :D am si ceva poze...

MMihai 11-06-05 20:41

3 Attachment(s)
highlife_xl bine ai venit printre noi, bmw-ul cu usile care se ridica mi se pare ca e diesel si e pe undeva prin gavana.
PS. la expozitie avea alte jante. dar asa are tot croame :wink:

highlife_xl 12-06-05 08:54

@ MMihai
nu ma declar fan al FULLSPEED cu toate ca sunt din Pitesti dar baiatu` cu BMW e un vecin de-al meu..are cromate pe ea si nu e diesel ..e un 320 i cu pachet M3 cum am mai zis...oricum e misto masina ..merita postata,nu? :wink:

MMihai 12-06-05 19:40

ti-am zis bine ai venit pe forum aici la rubrica pitesti, nu de fullspeed.. acum ca suntem mai multi din pitesti poate mergeti si voi cand mai e cate ceva interesat la intalniri, indiferent ca faceti parte sau nu din fullspeed, asa e frumos, am vazut ca si pe la brasov se intalnesc oamenii dupa forum indiferent din ce club fac parte. ;)
PS. Te-a deranjat ceva la cineva din fullspeed racing sau pur si simplu nu ne simpatizezi (acum ma refer la club)? ai fost la vreo intalnire de-a noastra? ca daca nu ar trebui sa vi si eu sunt mai mult ca sigur ca iti vei schimba parerea :wink:

highlife_xl 12-06-05 22:13

kiar nu am nimic cu Fullspeed....defapt am prieteni pe la toate cluburile si sa ma inviti si pe mine la urmatoarea intalnire a voastra kiar daca am sa vin pe jos pana imi iau alta masina :D ...curse kestii mereu...legale sau ilegale le frecventez..apropo,cand mai sunt pe la pitesti?
P.S. Fan Wacky...viitor membru si reprezentant in Arges al clubului

MMihai 05-07-05 21:15

1 Attachment(s)
Fabia tuning :)

highlife_xl 06-07-05 11:42

1 Attachment(s)
:D

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning