![]() |
Re: E60-530d
Quote:
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KIDO-...item3cabecc6b1
care ma ajuta si pe mine cu ebay k sunt praf..cine aduce ..platesc nu damogea:D..dar am gasit niste susp si niste roti :X:X moaa..astpt si 2 luni dak e nevoie;)) |
|
comenzi aici sper sa iti fie de folos!
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...lanse-etc.html |
Quote:
Hmm , te cam arunci cu modelul asta ! in primul rand nu se stie mare lucru despre aceasta firma ! zicea colegul un post mai sus ca seamana cu D2 si are dreptate , din ce am citit se pare ca ...kido ar fi de fapt doar un reseler , care cumpara de la NEX [ un brand destul de cunoscut in america ], nex ,d2 ,kido au anumite "legaturi" intre ele ! colac peste pupaza , kido provine din ... China! cred ca am zis destule nu? orienteaza te spre ceva de productie europeana sau japoneza , eu personal nu ma incred in majoritatea produselor aduse din china ! mai bine te reorientezi catre coilover d2 [ elpsa comercializeaza asa ceva ]. Sper sa nu se supere moderatorul daca postez siteul lui aici www.srz.ro iar pe forum are userul elpsa , il mai gasesti si pe sectiunea bazar unde isi promoveaza produsele |
Quote:
@55BBS: KONI nu face suspensii cu reglaj pe inaltime (coilover) pentru E60 .. decat varianta care ti-am dat-o.. |
:D termostat nou :D ...
maine turbina noua:D... in curand intercooler si injectoare dupa un 535d apoi soft si cam atat momentan:) sper k undeva pana in vara sa fie si suspensia si jantele achizitionate :D target ar fi undeva la 300 cp:D cu ceva mai mult cuplu :twisted::pistoles::peace: n-am mai postat nimic ca am avut o sapt foarte agitata si mai urmeaza inca una ... |
Quote:
Ai mare grija unde faci softul , cel in cauza trebuie sa tina cont de noul hardware si de limitele cutiei de viteze! [ asta , daca e automata , ca altfel ai sa plangi dupa convertizorul de cuplu si alea nu sunt ieftine , sa stii ] |
Quote:
|
Quote:
masina e manuala |
BBS se pare ca iti faci de capsor.... bafta multa ca de e pe banutii si munca ta nu pe a lu tati... te Moka;) a la spain:P ai grija de tine
|
BBS se pare ca iti faci de capsor.... bafta multa ca de e pe banutii si munca ta nu pe a lu tati... te Moka;) a la spain:P ai grija de tine
|
Quote:
urmatoru pas momentan " sa o pun in pamant " :)) |
Ma bucur sa aud ca e ok ce sa zic spor la banuti ca fie de suspensie daia buna:P
|
la ce suspensie ai ramas pana la urma ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning