![]() |
Re: Pisica Mea Necesita Ajutor....
a la bancuta akolo sunt facute nu?
|
salut blondule, sunt eu Razvan(myiake) intra si la mine sa vezi noua achizitie..la Urs-ul meu ..hai te pup si sa stapanesti sanatos pisica , sa-i dai bobitze :))
|
mi-am luat o pisika lovita in fatza... ia zi ai vreun spoiler..grile ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
blondu_vps....cat iti consuma ?:)
|
pai....consuma in jur de 15-20 % k ii dau in goarna...am jantele pe 18....si trage masina...am si probleme cu sonda...da nu o schimb asa o als k sa traga...nu haleste cne stie ce....acum masna este dezmembrata 50% :D sa vedem ce iese
|
Quote:
VSP, credeam ca pisica mea e singura cu jante pe 18":lol: Nu iti atinge la spate? Ce ai facut? Ai taiat tabla pe dedesubt, ai pus amortizoare tari? La mine atinge grav de tot, chiar si dupa ce am taiat buza de sub aripa. |
@ Hondarul
Acum nu stiu daca mai are bara fata si restul .. piesele erau sh dar in stare f buna.. |
masina am fost si eu cand a dus-o la facut :D nu mai da scart cu a 3-a ca nu e bine
:P bai cred ca.. cand ai luat canalul ala.. ai atins ceva nashpa pe spate la grup.. |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sal...de cateva zille....masina mea arata ceva de genul asta......o sa sufere diverse modificari...o priza in capota....multa fibra....sa vdm ce o sa iasa
|
Eu as renunta la priza de aer... Priza de aer nu se potriveste sub nici o forma cu BMW-ul, orce model, parerea mea. La mine jantele pe fata nu ating, sunt 225 latime. Poate tu ai mai late. In spate ating grav de tot, trebuie s o inalt putintel. Stii ceva de niste fete de usi de pisica?
;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning