Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio alb perlat (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/229433-e36-cabrio-alb-perlat.html)

V1RuS 28-12-10 17:42

Re: E36 - Cabrio alb perlat

pacat...dar cu putina munca potzi obtine ce ai avut o data... totusi e bn ca esti bine... pe viitor sti ce ai de facut....

@ eu iti recomand sa o recarosezi .... (iei un "cazan" cu tabla buna din germania,mutzi tot ce ai bun pe ea...si aia e)

:arrow: ce nu te omoara , te face mai puternic

Maniak22 28-12-10 18:05

da si eu iti recomand recarosarea normala nu complicatii...

Oricum ma mir ca nu ai patit nimic, din moment ce te-ai rasturnat cu un cabrio cu acoperis textil, centura a ajutat si ea dar acoperisul nu prea a tinut el de protectie la accident. Ai avut noroc zic eu:)

cypy_00 28-12-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3935138)
da si eu iti recomand recarosarea normala nu complicatii...

Oricum ma mir ca nu ai patit nimic, din moment ce te-ai rasturnat cu un cabrio cu acoperis textil, centura a ajutat si ea dar acoperisul nu prea a tinut el de protectie la accident. Ai avut noroc zic eu:)

Norocul a fost unul imens + barele din spatele tetierelor si portbagajul care a fost prins deschis intre masina si pamant si a ramas masina suspendata ca altfel ma decapita! :|

cypy_00 28-12-10 19:20

Quote:

Originally Posted by V1RuS (Post 3935030)
pacat...dar cu putina munca potzi obtine ce ai avut o data... totusi e bn ca esti bine... pe viitor sti ce ai de facut....

@ eu iti recomand sa o recarosezi .... (iei un "cazan" cu tabla buna din germania,mutzi tot ce ai bun pe ea...si aia e)

:arrow: ce nu te omoara , te face mai puternic

Recarosarea e si varianta care mi se pare cea mai buna si cea mai acceptabila...am gasit ceva de Anglia trebuie doar sa vad cu mutatul volanului cum fac.

bizi 28-12-10 20:28

Daca te hotarasti sa o dezmembrezi, da-mi un pm.

deu 13-01-11 16:27

salut,

am citit si eu ce ai patit cu masina,ai scapat de la moarte sigura, dar vreau sa te intreb daca ai vinde-o cat ai cere pe ea?
Ce motor are si imbunatatiri daca erau?

multumesc.

cypy_00 13-01-11 20:17

Salut.Masina are pachet de m3 complet:
-bara fata,bara spate,praguri asta la exterior,oglinzi de m
-scaune de m3 cu piele mov+negru la interior+fete de portiere mov
-motor de 2500 vanos
-evacuare cap coada inox
-jante pe 17 cu 10 j spate si 8.5 fata
-capota badboy look
-faruri cu angel eyes+xenon
-blocant
-suspensie sport
-muzica din care mai am cd=playerul+ subwoofer gz 30spl (statia a fost furata)

Mai are si altele dar nu imi vin acu in minte...o sa completez pe parcurs...La pret nu m'am gandit...am avut o oferta dar nu am vrut sa o dau pt ca m'am gandit sa o fac si daca ar fi sa o dau ma gandesc iar la un coupe sau un cabrio ceva

Wilgax 13-01-11 22:53

Desi nu detin cabrio, E36-le are potential la acest model.Imi pare enorm de rau de incident tinand cont de cum arata masinuta.Sa speram ca in timp vei avea unde sa o faci sa o readuci la viata.Merita toata investitia.Daca te gandesti la lucrul asta sa nu eziti sa-i procuri un hardtop.Cu ala arata de nu respiri bine pe langa.Multa bafta cu ea si nervi de otel.Numa bene!

cypy_00 19-01-11 18:59

Se vinde : intreaga sau pe bucati! Astept oferte :D

Wilgax 19-01-11 19:03

Quote:

Originally Posted by cypy_00 (Post 4001947)
Se vinde : intreaga sau pe bucati! Astept oferte :D

Atunci asteptam un proiect tot cabrio sef.Inca odata pare rau nu numai mie ci la toti de incident dar te asteptam sa revii in fortza.Spor la vanzare!:-)

cypy_00 19-01-11 19:05

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4001964)
Atunci asteptam un proiect tot cabrio sef.Inca odata pare rau nu numai mie ci la toti de incident dar te asteptam sa revii in fortza.Spor la vanzare!:-)

Multumesc de incurajari...daca dau asta rapid v-oi reveni in forta!

laur m3 19-01-11 20:27

bara spate un pret astept pm

Maniak22 19-01-11 22:00

Acum abia imi amintesc masina era a fost coleg de al meu.....Inainte nu avea culoarea asta si a fost vopsita de vreo 3 sau 4 ani in alb.

spun din nou pacat de ea...era singurul E36 alb in Arad atunci

ai un pm de la mine vezi

cypy_00 19-01-11 22:07

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4002514)
Acum abia imi amintesc masina era a fost coleg de al meu.....Inainte nu avea culoarea asta si a fost vopsita de vreo 3 sau 4 ani in alb.

spun din nou pacat de ea...era singurul E36 alb in Arad atunci

ai un pm de la mine vezi

A fost neagra si apoi vopsita alba! Nu am primit nici un pm de la tine

Maniak22 19-01-11 22:36

Acum ai primit?

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning