![]() |
Re: E36 - Cabrio alb perlat
pacat...dar cu putina munca potzi obtine ce ai avut o data... totusi e bn ca esti bine... pe viitor sti ce ai de facut....
@ eu iti recomand sa o recarosezi .... (iei un "cazan" cu tabla buna din germania,mutzi tot ce ai bun pe ea...si aia e) :arrow: ce nu te omoara , te face mai puternic |
da si eu iti recomand recarosarea normala nu complicatii...
Oricum ma mir ca nu ai patit nimic, din moment ce te-ai rasturnat cu un cabrio cu acoperis textil, centura a ajutat si ea dar acoperisul nu prea a tinut el de protectie la accident. Ai avut noroc zic eu:) |
Quote:
|
Quote:
Recarosarea e si varianta care mi se pare cea mai buna si cea mai acceptabila...am gasit ceva de Anglia trebuie doar sa vad cu mutatul volanului cum fac. |
Daca te hotarasti sa o dezmembrezi, da-mi un pm.
|
salut,
am citit si eu ce ai patit cu masina,ai scapat de la moarte sigura, dar vreau sa te intreb daca ai vinde-o cat ai cere pe ea? Ce motor are si imbunatatiri daca erau? multumesc. |
Salut.Masina are pachet de m3 complet:
-bara fata,bara spate,praguri asta la exterior,oglinzi de m -scaune de m3 cu piele mov+negru la interior+fete de portiere mov -motor de 2500 vanos -evacuare cap coada inox -jante pe 17 cu 10 j spate si 8.5 fata -capota badboy look -faruri cu angel eyes+xenon -blocant -suspensie sport -muzica din care mai am cd=playerul+ subwoofer gz 30spl (statia a fost furata) Mai are si altele dar nu imi vin acu in minte...o sa completez pe parcurs...La pret nu m'am gandit...am avut o oferta dar nu am vrut sa o dau pt ca m'am gandit sa o fac si daca ar fi sa o dau ma gandesc iar la un coupe sau un cabrio ceva |
Desi nu detin cabrio, E36-le are potential la acest model.Imi pare enorm de rau de incident tinand cont de cum arata masinuta.Sa speram ca in timp vei avea unde sa o faci sa o readuci la viata.Merita toata investitia.Daca te gandesti la lucrul asta sa nu eziti sa-i procuri un hardtop.Cu ala arata de nu respiri bine pe langa.Multa bafta cu ea si nervi de otel.Numa bene!
|
Se vinde : intreaga sau pe bucati! Astept oferte :D
|
Quote:
Atunci asteptam un proiect tot cabrio sef.Inca odata pare rau nu numai mie ci la toti de incident dar te asteptam sa revii in fortza.Spor la vanzare!:-) |
Quote:
Multumesc de incurajari...daca dau asta rapid v-oi reveni in forta! |
bara spate un pret astept pm
|
Acum abia imi amintesc masina era a fost coleg de al meu.....Inainte nu avea culoarea asta si a fost vopsita de vreo 3 sau 4 ani in alb.
spun din nou pacat de ea...era singurul E36 alb in Arad atunci ai un pm de la mine vezi |
Quote:
A fost neagra si apoi vopsita alba! Nu am primit nici un pm de la tine |
Acum ai primit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning