![]() |
Re: Boicot Benzinărie
macar incercam...facem de mai multe ori ca daca ne culcam pe urechea ca nu facem nimic nimic nu facem
|
fac pariu ca nu ne strangem mai mult de 10 masini,o sa le fie teama...
|
nu stiu eu cred ca mai vin cu inca 5 masini acu ramane de vazut
|
Cred ca am putea alimenta de o suma mai mica luand exemplul celor din Iasi .
http://www.bzi.ro/zeci-de-soferi-au-...-video-201254# |
poi da asa vom face clar...monezi la greu tot ce se poate
|
Quote:
|
cauta gtx da sa cauti si pentru mine ca nu prea am decat vreo 3 lei de 50 de bani:(
|
poi as schimba si eu da numa sa aibe astia la magazine:))
|
Se mai adauga si BMW pisicuta 77 WVW,Speed- Vali(am vb cu el aseara),inca un prieten,si din ce mai auzii de la ei inca vreo 3 masini.
|
pana nu vedem cati suntem ,nu putem vorbi...parca ii aud,ca trebuira sa plece in alt loc
sau etc... |
Eu + inca 2. .. dar o sa fie o chestie a dracu de tot .O sa fim prea multi si nu avem loc :lol:
|
un astfel de protest la Benzinarii, a avut loc si la Iasi, si au protestat intr-un mod destul de intelingent baietii..
Cititi articolul aici. |
pe facebook ---- 17 Attending sa vina
253 Awaiting Reply deabia astept sa mergem sa scumpeasca streangurile ca alea le suport eu si le cumpar :)) deseara ora 18" prezent 46-DVT |
gata.am rezolvat cu cablul de acceleratie.vine si VCJ-ul.si poate inca 2 masini.dar nu am deloc bani marunti....am de 1 leu...plm
|
apropo vorbi cu cineva de la gorj tv sa se duca 10 min in emisiune sa vorbeasca credeti ca facem rost de cineva sa se duca?;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning