![]() |
Re: melodii spl
1 Attachment(s)
Una mai joasa
|
ceva special
Credeti-ma bubuie frumos frumos in masina ... Laura Andresan & Grasu XXL - XXX - 6.7 Mb shop_boyz_-_party_like_a_rockstar.mp3 - 4.9 Mb |
5 Attachment(s)
Cateva si de la mine.. :D
|
1 Attachment(s)
Foarte frumos de ascultat daca ai difuri care coboara pana in 30 Hz si o fac bine :
( atentie la volum, nu cumva sa dati tare de la inceput, o sa ma injurati ) ( pacat ca nu pot sa il sui aici FLAC , l-am transformat in mp3, dar se aude binisor ) Cei care nu sesizeaza nimic deosebit la melodia asta sa isi arunce boxele, nu lucreaza sub 40 hz |
Quote:
|
MELODII SPL
nu cred ca melodiile care au fost postate mai sus sunt SPL, exista un thread separat pentru asa ceva...
|
mai dar d4l - laffy taffy nu ati incercat ??
o sa va zic cateva care imi plac mie si au un bass de ma injura juma de bloc :)) lil jon - I don`t give a fuck?? Fat Joe Ft Lil Kim - P o r n s t a r Trick Daddy ft. Lil' Jon and Twista - Let's Go d4l - betcha can do it like me Lil' Jon And The Eastside Boyz - Throw It Up Mims - This Is Why I'm Hot Bo Hagon - Wuz Up fe Three 6 Mafia ft. Project Pat, Young D & Superpower - Lolli Lolli Pitbull - Arab Money Ice Cube & Lil Jon - Roll Call si mai e melodia asta din nfs care`i tare rau " NFS-ProStreet " nush exact cum se numeste dar asa o gasiti pe net. nush cat va place voua dar mie unu`mi place plus ca sunt mullte mel din NFS care`s faine. |
Mims - Move (If You 'W'anna) ;)
|
The Game - I Think We Got A Problem
D4L ft 2 Dolla` - Transform The Alliance ft. Yung Sean & Mony Karlo - Goin' Digital (REMiX) The Dream Feat Lil Jon - Let Me See The Booty (Dirty) Gorilla Zoe - Hood Figga Gorilla Zoe - Money Man smoke-come_see_me_ft._stat_quo UNK - Walk It Out black tee productions - see me (inst) Fabo (of D4L) - It Got Me Lil Flip & Mr. Capone-E Feat. Mr. Criminal - Still In My Drop Top Chevy The Alliance ft. Fabo - Tattoo The Fixxers AKA DJ Quik & AMG - Can U Werk Wit Dat Lil Jon The Eastside Boys - 06 - Who U Wit Ice Cube-Jack N The Box Ice Cube-Gangsta Rap Made Me Do It WC - 80s_babies_(feat._ice_cube) e t c . . |
3 Attachment(s)
...................................
|
daca are cineva melodii chopped & screwed si are chef sa le urce sint recunoscator
|
31 Attachment(s)
bigu sper sa iti fie de ajutor asta...este tot ce am gasit prin PC
|
2 Attachment(s)
in primul rand recomand melodiile astea 2 pentru cei care au un sistem care coboara foarte jos...
|
1 Attachment(s)
inca una care suna bine rau...
|
Multumiiiim :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning