![]() |
Re: Poker
care vrea sa faca o fapta buna si sa imi trimita si mie de la 4$ in sus:D.. dati va rog add la bogdi45...VA ROGGG!!!!!
|
nu sunteti interesati sa ne intalnim intr o seara sa jucam poker ?
sunt satul de poker pe net, total diferit de realitate |
Quote:
Eu daca as putea as veni .. dar imi e cam imposibil:) poate gasesti niste baieti din buc care vor:???: |
Quote:
Pai...Nici macar 1? |
Quote:
tu te auzi !? |
Quote:
|
Quote:
|
pe nopaypoker joaca cineva?
|
Quote:
care se respecta nu umple site-ul si softu de poker cu reclame gen forex....sau IQ-ul ei este de 125 si in poza de mai jos era paris hilton :D softu e de toata jena jucatorii sunt cam prosti,e bun de exploatat..... 5/10 :) |
Pe degeaba e plin de pesti ,daca acolo trebuie sa faci nush ce freeds sau cum se numesc,si apoi convertesti alea in dolari..1000 freeds=1$ sau ceva de genul..parerea mea ,jucati numai pe siteuri mari.Asa jucati pe toate fantomele,faceti bani ,si cand sa retrageti hop nu dau banii..
|
joaca cineva de pe aici pe partypoker???...ar fi o chestie interesanta un poker asa intre lumea de pe 4tuning,eu unu ma bag oricand.Hai poate se pune de o treaba,care mai esti din bucuresti sa facem un poker?timp si locatie se gasesc lume sa fie:lol:
|
se pare ca nu se arunca nimeni la un poker...:sad:
|
asta am propus si eu
dar mai asteptam... |
Quote:
|
vreti turneu online intre noi?ca live nu cred ca avem sanse :D
numai sa va puneti de acord ,si fac eu un turneu privat printr-un cont de afiliere unde am posibilitatea asta minim 6 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning