Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Probleme mecanice (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22907-probleme-mecanice.html)

CJ-01-WOB 30-10-06 22:53

Re: Probleme mecanice

du-te la furat! :D .. nu mere mai repede .. da acuma poate sa faca DRAG cu ea :lol: :lol:

turbojack 31-10-06 00:17

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 604068)
si esti happy ? acu masina mere mai repede nu ? :) daca are turometru

mda....insa nu se mai vede cind sint inchise usile...;)...asa e masinile americane...

draculas 31-10-06 04:48

porcule care esti tu tubrojackule , apropo tu ai auzit de mitchell repair guide ?

draculas 01-11-06 06:53

Ba Probleme mi-am bubuit azi motoru la audi :( ai de mine maine il desfac sa vad ce dracu so intamplat ca nu mai vrea sa marga nici cum banuiesc ca ceva supapa so rupt :( imi vine sa plang de ciuda oare unde gasesc un bloc v6 de audi sa-l fac in caz ca so intamplat ceva mai rau dumezau masi de treaba n-am apucat sa fac cu masina aia nici 10 mile o sa-i chem pe aia care mi lo modificat sa fie de fatza cand il desfac pentru ca iei mi-o umbla ultima data la supape cand o schimbat arcurile da doamne sa se fi bulit din cauza lor ca de nu intru in gaura

turbojack 01-11-06 09:32

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 605262)
porcule care esti tu tubrojackule , apropo tu ai auzit de mitchell repair guide ?

Sper sa-ti foloseasca respectivul "guide" pt. renumitul tau motorash de AUDI.
Condoleante pt. el.Da' cit i-ai dat,incit a raposat mortal?
De rodaj n-ai auzit?

99% e vina celor care ti l-au preparat,indiferent cita forja i-ai dat.
Bloc motor spart inseamna biela rupta ,ceea ce...hm,surub de biela defect,strins prost sau NOS peste poate...

draculas 01-11-06 16:40

NU FOLOSESC NOS SI DE DAT NU IA-M DAT NIMIC MASINA ERA LA RELANTI SI O MURIT STIU CE-I ALA RODAJ drept cine ma iei si dupa cum face cand dau la cheie se pare ca supapele de pe cilindru 4 is duse si sincer n-am sa bag nici un ban il el pentru ca este in garantie :) abea ce l-am scos din atelier

georges14 14-11-06 09:56

Tot eu sunt cu o nelamurire. Sambata am inlocuit intermediara cu o linie Racing. Intrebarea mea este: castigi in putere,demaraj..., sau pierzi? Mie mi se pare ca a pierdut putin in demaraj, sau e din cauza zgomotului?

georges14 16-11-06 08:30

Nu poate sa ma lamureasca nimeni? e ceva neclar. urca prea mult in ture

turbojack 16-11-06 12:55

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 624737)
.... e ceva neclar. urca prea mult in ture....

Daca ai schimbat doar intermediara ,nu ar trebui sa se simta mare lucru,doar zgomot.
Daca ai scos si catalizatorul este o alta discutie.La montajul intermediarei,nu s-a intimplat ceva cu sonda lambda?Fire rupte sau ceva similar (se mai intimpla)...Atunci s-ar explica un mers diferit al motorului,deoarece ECU percepe dozajul gazelor in sistem de avarie.
Daca ai fi montata teava directa dupa catalizator mai puteam vorbi de cai putere in plus ,insa asasa aportul pt. acel motor este nesemnificativ.Dupa o modificare de tip racing a evacuarii ,care include tot de la galeria de evacuare pina in spate,trebuie refacut softul din ECU ,deoarece se modifica parametri evacuarii,ori la tine nu e cazul de asa ceva.

@draculas,ce se mai aude de al tau faimos AUDI ?

georges14 16-11-06 23:38

2 Attachment(s)
Deci: Catalizatorul l-am pastrat, sonda nu am atins-o pentru ca e pe colector si eu am demontat de la colector incolo. Poate ma insel eu. Inainte o calcam tare ca sa-i aud sunetul din admisie si acum merg la relanti si se intoarce lumea de parca trece vreun ferrari. Poze cu linia si toba finala

turbojack 16-11-06 23:51

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 625874)
...Poze cu linia si toba finala...

Pai stai,ca acum ne-am lamurit.Tu nu ai schimbat intermediara ci ai anulat-o si ai pus finala sport,ceea ce este cu totul altceva decit ce spuneai in postul #52.E normal sa sune ca draqu fara intermediara si cu finala fara silentiatori.Sper ca nu ai aruncat linia veche.Te vei satura curind de zgomot.Ai fost cu ea cu 180 km/h ?Iti spun eu ca-ti crapa capul dupa 100 de km facuti asa.:)

georges14 16-11-06 23:57

intermediara veche am aruncat-o

georges14 17-11-06 00:00

deci ce diferenta este adusa motorului prin inlocuirea intermediarei cu o teava goala?

turbojack 17-11-06 00:01

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 625890)

:):):) fugi dupa ea :):):)

Diferenta este galagia si o evacuare mai lejera care trebuie sa se simta putin si la putere,insa doar in plaja de cuplu maxim.;)

CJ-01-WOB 17-11-06 00:03

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 625890)

:woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo:

am mai citit intrebarea ta inca o data si am ramas iar nelamurit .. tu de fapt ai vrut <putere> sau <sunet> :-)

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning