![]() |
Re: clio sport 182
Quote:
Nu te agita atat, ti-am spus cum facem , te astept deseara in Buc. Daca tot vrei sa bati drumuri. Si daca castigi , drumu tau e gratis. Sfatul meu e sa bati drumu pana la BUC. ca te dai sigur. La Craiova ....nu stiu daca apuci. Te astept deseara sau daca nu poti vino sapt. viitoare ca eu plec din BUC. maine. Ai msg-ul meu. |
Nu ai raspun la intrebarea daca e stock masina !
Ca doar la turbo e usor, nu ? |
Pai itzi aratam si diferentzele si valoarea ta de 7,5 sec...;) ...macar de erai cu ce te-am comparat :rolleyes2
Si sa itzi fie clar...eu nu ma trag pe strazi in Bucuresti ....vrei sa ne tragem...hai la curse....LEGALE...:rolleyes2 Si masina nu e chiar stock.... De parca ar fi vreo rusine sa nu ai masina stoc :???: :???: |
Quote:
daca ai cip ai deja 230 cai sigur si alta e treaba..60 de cai se simt in cazu asta |
clio RS 172 face suta in 7.2
hai nu va mai certati, mi se pare ca sunteti cam rautaciosi asa ZZ: .... cred ca era totusi vorba de un GTI stock. Piele: Nu cred ca e f greu sa gasesti unul pe forum sa va dati si sa ne impartasiti pareri ... vezi la provocari ca gasesti un GTI fara probleme ... |
da..sa-u cam aprins spiritele..poate se calmeaza la o cursa mica :)
|
Quote:
|
pai ia spune-i lui GTI-ul ala sa bage si el un ochi aici sa ne spuna cum sta treaba :)
|
Quote:
|
pai de asta zic ... baga la provocari acolo ca e un GTI care cred ca asteapta nerabdator si dupa puteti sa ziceti amandoi cum a mers
|
Quote:
Nu mai vorbi din cartzi si hai la Craiova daca te tine macar volanul tau sintetic :lol: :lol: |
Cel care a luat-o de la gti la Suceava eram eu, asa cum tu ai pierdut in fata Octaviei RS, recunosc ca GTI-ul trage foarte bine iar in realitate stock scoate 6,5 sec/100km, http://www.autoexpress.co.uk/news/au...st_drives.html, asa cum se vede pe testul din autoexpress insa pe circuit am indoieli , mai ales privind varinta DSG, si spun asta in cunostinta de cauza, eu am mers mult cu GTI-ul rosu din Iasi pe care ZOZ il stie probabil.
ZOZ te vad tare increzator poate incercam odata un castelul de apa-Tg. Frumos sau poate la concursul de indemanare de la Botosani daca il mai organizeaza inca odata . Respect. |
apropo pe 4 noiembrie este Renault Meeting, Piele, Riptor o sa fiti prezenti?
|
unde e intalnirea? eu nu stiu daca pot sa apar ca sunt accidentat si ma recuperez
|
la sala povlivalenta, vezi pe thread-ul club clio. si eu am avut accident de ATV abia mi-am scos mana din gips dar as vrea sa vin totusi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning