![]() |
Re: E39- blue whale
chiar acum ma gandeam la asta :D problema e ca eu sunt blond si nu stiu cum se demonteaza, daca poate sa imi spuna cineva sa nu le rup din lipsa de rabdare :D
multumesc mario pentru poze au iesit prea bine :D |
Sfat : Nu le vopsii, colanteaza-le. Daca le vopsesti o sa sara vopseaua repede.
PS : Stefi: cum se dau narile jos la e39 Stefi: ? Stefi: GabiDUH: au niste cleme pe interior GabiDUH: cand deschizi capota Stefi: ok ok. Multzam |
Quote:
multumesc ! pai cu colant le faceam oricum :D nu imi place mie spray-ul ala :D |
Pai si ce mai stai. Du-te !!
|
bafta cu masina omule e chiar foarte frumaosa [exceptie o face capota X_X cum a putut fostul proprietar sa ii faca asa ceva ... lasa ca o faci tu :) ]
Cu respect Ciprian |
hai cu prima modificare pe anu asta:D
|
prima modificare a fost ieri, i-am facut neagra partea cu semnalizarea a triplelor :D acum sincer e prea departe masina si mi-e mult prea lene sa cobor. dar maine e timp suficient :D
|
2 Attachment(s)
desi imi suradea ideea acum sunt putin nesigur de nari... pareri?
|
M-a pleznit poza cand am deschis-o.... urat rau arata bad-boyu! :twisted: Parca in celelalte poze nu era asa... sa nu mai faci poze asa de aproape... :lol:
|
crede-ma ca pe mine ma plezneste zilnic, incerc cat pot de mult sa pun masina in asa fel incat cand vin spre ea sa vin din spate :)) da lasa bad boy-ul zii de nari merg nu merg?
|
ii sta mai bine cu narile negre :D pacat ca strica bad boy-ul toata treaba :sad: spor la gasit capota cat mai repede!
|
Quote:
|
negre de tot nu vor fi niciodata, daca voi gasi altele care au fost negre de la mama lor da altfel nu. deci sa inteleg ca e bine cu narile, acum sa vedem cum facem cu capota....
|
le colantasi sau le vopsisi ?
|
pune-i nari de facelift
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning