![]() |
re: BMW E36 -fost 1.8is- 2.8 proiect
Hai ca-mi place ! Pe spate nu ai roate mai mari ca pe fata ?
Felicitari pentru grila ! |
msi:) am si pe spate ca si cele din fata numa ca astept sa imi vina ceva banutii sa iau niste gume bune:P
|
bv , frumoasa pisica , arata mai bine cu nasucu negru
|
Quote:
|
Frumoasa masina imi place mult k e rosie k amea...pana si in stare roti stam la fel si eu pe fatza sunt cu rotile mari si in spate cu cele stoc pentru k inca nu miam rezolvat roluirea aripilor.
In legatura cu tunelurile dute la magazin si iati de noi pentru k nu costa multi bani undeva intre 80 si 100 Ron bucata Inca odata misto Rosia:Dsi bafta in continuare |
msi msi.. in legatura cu tunelele de aer..imi poti da un link sa stiu de unde sa cumpar..ca aici in cluj nu cred ca exista magazin pt asa ceva:))
|
1 Attachment(s)
revin cu inca ceva noutate.. azi am pus si bordul de m3..si am pus inelele care se vedeau ca erau chinezesti..1 ora m-am chinuit sa le pun cumva dar am reusit sa le pun :P
|
5 Attachment(s)
revin cu ceva noutati, azi am reusit sa cumpar 2 gume si pe spate 225/35/17 am pus si eleronul si am lasat jos masina.. imi puteti spune unde pot sa gasesc canale de aer pt bara fata?
|
Quote:
|
et 13
|
Quote:
O prinde bine roatele , eleroanul si bara ! |
msi :)
|
frumoasa masina..bafta cu ea mai departe....eram curios sa te intreb cati cmc ai trecuti in talon?esti sigur ca e m44?adica poate a fost schimbat motorul ca totusi nu cred ca se puneau m44 in 92
|
Unde ai gasit 225 cu 35?:) Cat ai dat pe ele?
|
in talon este trecut.. 1700 si ceva.. dar am schimbat motorul :P si de pe masina pe care l-am luat motorul avea scris in talon 1890 cmc,si masina era din 97:P si in legatura cu gumele... le-am luat de langa cluj.. de pe calea baciului..daca stii cumva unde este. au fost 170 de lei bucata..inca au dat si garantie cu factura 30 de zile :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning