Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   CUTREMUR!!!! :D cum a fost ? :D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2283-cutremur.html)

Kitana 03-11-04 14:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sonnya\"
:)) nu cred ..
din cate am auzit prin 2007 se apropie unu` de 8 grade..
daca e asa, intrebarea e daca va reusi cineva sa scape teafar.. :(

anca tu ai inebunit ca deja de la 9 grade e schimbare de scoartza terestra ... doamne fereshtre un cutremur de 8 grade :(

Ghost 06-11-04 08:56

mdea...tare rau cum petrec romani cutremurele....ce sa zic..cert este ca atunci cand a inceput eram la un club de calculatoare cu un tovaras...si ne jucam DOTA...in momentu cand a inceput am sarit de pe scaun:\"BAH E CUTREMUR...!!!\" fugind afara...iar intr_un bar am auzit de afara un dialog extrem de idiot...(ar suna cam asa)

-Bah e cutremur bahhhhh.....
-Da?Da!bahh(tot ala adresanduse multimi) Bah e cutremurrrrr
(iar multimea)
- :lol: :lol: :lol: HAHAHAHAHAHAHA

Ce lume idioata....sa mor de nu.... :evil:

EvLSant0S 01-08-06 03:36

Re: CUTREMUR!!!! :D cum a fost ? :D

tari comentariile =))

care mai de care

Bmwaldo 01-08-06 04:16

preconizezi vreun cutremur santos ? :lol: :lol:

andrey_ctyn 11-09-06 16:08

Eu dormeam cu bas**i la c*r :lol: a tzipat mama la mine sa ma trezesc k e cutermur si cu fatza aia de zici k nu mai vazusem lumina de 2 ani .. ma uitam k prostu' la ea ... si nush ce se intampla simtzeam k se misca patu' ... si dupa ce sa terminat mi-a sarit inima din mine ... oricum sa simtzit bine de tot ..

dreamer 12-09-06 01:40

La cutremuru de acu vreo 2 ani sau cand a fost am ramas socat total...eram la etajul 6 prin Eroii Revolutiei(intr-un bloc unde cred ca BULINA era pitita de batranii locatari) si ne uitam la un film,4 prieteni printre care si eu...unu dintre ei vede ca se misca vinu din sticla si o taie in hol,al doilea dupa el,am ramas eu cu al 4-lea si fiecare credea ca celalalt misca masa,cand ne-am dat seama ca nu e asa eram in hol deja...cand a inceput nu mai ma tineau picioarele...ce sa mai a fost o experienta total neplacuta pt mine :rolleyes2

RAZvan15 12-03-07 11:24

am venit ji eu intr'un tarziu cu un post :P ...

eu eram pe mess in clipele alea.. la et 5, :headfones si de odata vad monitorul cum se misca ... hmm, nu mi'am dat seama imediat de ce ! ... in clipa urmatoare simt si scaunul pe care stateam k se cam misca stanga-dreapta (scaun cu roti pe parchet) :yikes: si dau un mesaj pe mess unui prieten care sta la 10, " BA " ... ala " Cutremurrrrrrr " ... ji eu nu mai stiam ce sa fac (singur acasa k de obicei) :help: ...... si o iau la fuga prin casa :lol: aprind toate luminile dupa ce am facut 2-3 ture :lol: .. si ma pun pe canapea. tremuram tot, inima in locul ficatului si invers :D in fine ... s'a oprit tot ji incerc sa dau un tel, de unde k ocupat tot ... ies pe geam si ma intreaba aia " cum a fost, l'ai simtit? " :lol: atunci deja mi'am mai revenit ... vin pe mess sa vb cu ajtia si am plecat afara sa asteptam replica :) ...

la 10 s'a lasat cu usi de la sifonier, geamuri deschise, tot felu' de obiecte pe jos .. va datzi seama.

oricum a fost zoper tare senzatia de a se misca tot blocul usor stanga-dreapta :peace: (ma gandeam "se rupe?")
de vis :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning