![]() |
si nu ma refeream la motor...motoarele mai vechi..tehnologie noua...rezultat scontat....
ma refeream la siguranta masinii...cum am zis fiec surubior vechi..si etc.... ca dk e sa vb despre motoare si un scirocco tunat poate sa se joace cu multe masini noi |
:D
Ce te faci daca sare vreun surebel !?!?!? La viteja nare ?!?!?!
Ce te faci daca mergand pe trotoar ca un cetatean minunat ce esti in cade de la vecinu de la 3 un ghiveci in cap !?!?!?! Daca o iei asa si la Mercedes se poate intampla mai laso in colo de treaba crezi ca BUB'u a bagat mii de Euro in masina dar nu sa asigurat daca mai are toate 'surubele' la locul lor ! |
Mare dreptate ai,Turbo110!
|
Quote:
|
mooooammma fratilor...iar m-ati inteles gresit..sau oricum..
nu ma refeream sa sara...ci riscul mult mai mare este sa se RUPA...floara surubului...majoritatea fiind stranse din fabrica pana iese zeama din ele... normal , cred ca s-a facut o inspectie tehnica destul de amanuntita... idiot ar fi ala care n-ar face ( sa nu fiu intels gresit) si de o pana la 140 .....mda:)) te dai peste cap si la 80..nu tre sa ai neaparat 140 sau mai mult....dar la vit 140 e moarte sigura... :wink: |
:G
Gata acum Te ai dat pe gheaza sa te lamuresc si cu pana !
Eu am facut pana la 160 pe autostrada intr-o seara in care eram tooti 'fericiti' pe autostrada SOARElUI si sti ce sa intamplat 'NIMIC' nu m-am dat peste cap nu nimic am MARTORI sa sti ! Si eu am cauciucuri 225/45 pe 16 Continental SportContact ! Dar daca tu iti pui cauciucuri montana mi se pare normal sa te dai peste cap ! |
Re:
Quote:
|
Unde ai vazut frate asa ceva ??? Baga poze nene ca suna a basm... As vrea sa fie real, dar ma cam indoiesc... :wink:
|
La reprezentanta Volvo acum 2 ani...facusem poze, dar nu stiu unde le-am pus, daca le gasesc, le pun...oricum, offtopic...
Masinile mai vechiutze se faceau mult mai bine decat ***urile astea noi... |
chestia cu volvo o cred..
anu trecut cand veneam de la bran..intre bran si rasnov este o portiune dreapta..unde poti sa-i dai..dar la un mom.dat sos face un pic dreapta..dupa care brusc stanga si e in vale.. pe partea opusa sensului de mers..pe iarba era un s60 turtit..plafonu bine..facut zdrente...o posibila rostogolire...insa ceea ce m-a frapat nu avea geamurile laterale cazute...erau doar fisurate :roll: ..cauciucuri....in gen de compozitie cat mai moale...pirelli sau fulda |
si oricum...era si filmuletu celebru pe netu cu respectivu hot de corvette care se loveste de un tir...cand era urmarit..masina se face praf..si el nu are nici o zgarietura..si vettu nui cons ce-a mai sigura masina:P
iar la 160 dk te-ai rotit cu masina si n-aveai centura pusa...nu prea te cred.. am un prieten care tasu s-a dat peste cap cu dacia pe pitesti pe la 100 si l-a aruncat afara din masina...dar e dacie... |
LEXUS ... te contrazici singur din ce in ce mai mult
1 Attachment(s)
:( masina este SUPERBA :( as cumpara-o daca as avea 12.000 Euro :wink: dar asa ca sa ii dau un pik in goarna ca macar asa sa ma aproprii de performantele masinii mele de suflet ( BMW M3). Ce mai masina este superba dar ma mir cum a bagat-o in tara din moment ce nu mai ai voie cu masini mai vechi de 8 ani :roll:
|
pai..te-ai gandit k poate era deja inmatriculata la noi???
adik eu asa banuiesc |
Re:
nu stiu de ce te legi tu de detaliile astea marunte! nu ai si te oftici da!?
|
LooL! Ma baietzi...o masina se poate inscrie inca prin recarosare pe la noi...adica cumperi frumos un talon de la una care nu mai poate rula..aduci din afara masina veche ...si o inscrii...eu asa stiu...plus ca mai e si varianta \"SPAGA LA GREU!\" care e destul de intalnita la inmatriculari :roll:
plus ca masina,din cate am inteles eu,e cumparata din tara,parca asa am citit intr-o revista,dar poate ma insel. Oricum,mie personal imi place masina,e performanta,e ochioasa, iar la partea cu siguranta,m-as lasa plimbat cu 250 in batranika asta :)) (fara suparare ca am si eu un astra din '94). pana la urma s-a dat masina? sper sa ramana in bucuresti,sa imi mai clatesc si eu ochii privind la o masina in care s-a investit mai multa pasiune decat s-au bagat bani (desi suma e mare). Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning