![]() |
STOP aici , ca iar o datzi in offtopic , pe masina aia o ajuta soferu si gata..
|
nu m-am dat cu drg...dar daca e stock nu are sanse///....cu WDF///de abia astept sa ma dau cu el...insa cred ca el vrea numai la legale....:)
|
Tnos unde vii sa ne dam ?
ka abia ajtept Nu conteste cine castiga conteste sa bem un suk impreuna dupa aia si sa nu se lase cu bataie :P o amikala ... ce zici ? :P sau zii unde sa vin eu :twisted: |
WDF-ULE NE DAM CAND VREI TU DAR NUMAI IN CADRU LAGAL CA MIE IMI ESTA CAM FRICA CU POLITIA SA NU IMI IA PERMISUL SAU TALONUL PENTRU EVACUAREA DIRECTA!!! ORICUM AI FOARTE MARI SANSE SA MA FACI !!!
|
Re:
Quote:
Paulica :) :) :) :) ai grija cum conduci mai paulica :) :) cine stie cunoaste... :wink: |
pai mai maibunu....legale de liniute din cate stiu eu sunt de abia la anul urmatoarele...dra atunci nu o sa mai WDF ci ceva mai bun..tot dacie..dar nu o sa mai fie stock///...dar altfel chiar nu vrei? gasim noi o \"proprietate privata\" sa vedem care pe care :wink: si pe tine te astept holysoul...cand ajungi in buc dai tel..ca eu slabe sanse sa ajung la vaslui
|
GATA FRATE NE DAM !!!
|
Tnos eu vorbeam serios pt. ca am un respect fatza de tine ... pt. felu cum vb. su cum gandesti ... si normal ka ma gandeam pe cand vin eu in Buc. ...
Si sa mentionez ar fi prima mea cursa :P is newbie ashea ca sigur ma faci oricum nu conteaza I wanna do it for fun :P si btw am probleme la masina nu mai trage ca inainte ori e debitmetru aer ori de la bujii ori merge ineacata cu benzina .. inka nu stiu .. poate cand vin rezolv si problema asta acolo dupa ce ne dam :P |
Tnos... te provoc si eu :)
knd t vad, vdm kum facem.... sa ne abtinem pana la anu knd o sa fie legalele ;) |
pe MAP masina am gasit-o vineri...si sambata...dar din pacate fara sofer... speedy....nu trebuie neaparat sa asteptam pana la anul
|
Stie cineva ce motor are BOX-ul, am auzit de un passat 1.6?
|
cum sa nu asteptam pna la anu la legale?! :lol: :lol: :lol: :lol:
sorry...team vazut dar am avut niste probleme ku masina...mai precis sa dus dreaq racirea...mia sarit elicea la 6500 ture 8) data viitoare....mergem la un suc la sosea :twisted: |
Da era masina dar nu stiu ce cauta acolo bagaboanta !!! Maine o pedepsesc nu ii mai bag super 100 ii bag cu plumb din aia de la shell !!!!
|
Cum mai e cu provocarea Daciilor ? Am si eu una ...
|
maaaaaaaaa tu umblii cu cioara vopsita....... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning