![]() |
Re: E36 - My 323i
2 Attachment(s)
Avem jante noi !
|
salut , foarte frumoasa pisica , ai putea sa imi spui cat te-a costat alarma ? ms
|
Cam 280 lei parca.
|
6 Attachment(s)
Mici chestii īn plus :
- legat stop frānă la eleron - cumpărat 4 anvelope Continental Sport Contact II (nu noi..dar īn stare f bună) - legat lumini la picioare ( mai am de legat şi pe cele de la parasolare) - spălat motorul, īn curte, liniştit, un lighean cu apă şi Pur lichid, un burete, pac pac ;) - am schimbat arcurile , am luat unele stock, acum e mai ridicată puţin, nu mai ating pe jos (că m-am săturat să ating cu ea peste tot, maşina cu soţie şi copil īn spate, bagaje, la Bran atingeam, īn parcare atingeam, la intrarile din parcările subterane gen Real atingeam, etc. ) - am cumpărat un set de amortizoare Sachs Super Touring, second ce-i drept, dar īn garanţie īncă, rulate doar 15 mii km. Sunt ca noi. (tipul şi-a pus reglabilă) - schimbat capete de bara, bielete de direcţie, mai am cumpărate bucşi bară stabilizatoare şi bielete antiruliu, le schimb şi pe astea şi am totul nou pe faţă. - şi cam atāt ...am frecat mocheta cu biocarpet şi preşurile de vară, au ieşit super. Am frecat pielea cu lapte Doina. Apropo, da-ţi şi mie o idee, cu ce īntreţineţi pielea? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning