![]() |
Re: Machetele mele - gabimar2005
Cine sa iti stearga mai postul?:lol:
Ce crezi ca moderatorii nu sunt si ei oameni?Nu sunt pasionati si ei? Sa nu uitam pana la urma ce ne uneste! PASIUNEA PENTRU MACHETE! Ai o poveste foarte frumoasa,am citit-o pana la sfarsit! Ai si talent! Chiar mi-ar face o deosebita placere sa mai postezi la fiecare macheta cate o povestire,sau doar asa cate o povestire! Bafta! |
Multumesc frumos pentru atentie... Nu credeam ca rezista cineva pana la sfarsit! Oricum mai am o poveste pe maine seara.. tot din "tara minunilor" si tot cu aceeasi nevasta... dar... alta macheta si alt magazin!
:) |
Tare si macheta si povestea... sa nu renunti asa usor man:!::!:
|
tare povestea, am trecut si eu prin deastea in Italia, exact aceleasi tipuri de magazine!nebunie curata.
tre sa pun si eu mana pe un alfa 1/18 ca sa-i trag un clean look ca prea faine-s machetele astea.mor cand le vad.super spider-ul. ps:is curios ce m3 ai vazut cu 27 de euro...ma intreb daca se merita si cum arata oare:rolleyes: asteptam urmatoarea... |
Hm, tot in Italia am resimtit si eu aceste trairi...mai avem copii pana la nivelul lor. Deocamdata sa zicem mersi ca avem Autoart.ro si intrand acolo te simti ca intr-um magazin de afara.
On:spor la colectionat gabi.;) |
Quote:
Putin off: Eu am un noroc (pentru ai mei un ghinion mareee) cand merg p'afara si de cele mai multe ori pe langa hotel e un magazin de jucarii sau machete mai mare sau mai mic... :twisted: |
frumoase cabrioletele,da si povestea...am dat si eu peste vreo 2 magazine cu machete prin roma...de la unu' mi-am luat un GranTurismo,totusi eu am avut nororc ca de cele mai multe ori le vizitam singur si puteam sta cat voiam(problema era cu banii)...sa stii ca la mine in focsani a existat in urma cu cativa ani un magazin cu machete de tot felu'...tin minte ca avea pe 2 rafturi un enzo rosu si un SLR imense teleghidate,mai avea si cateva cu motoare termice,din cate imi aduc aminte...pacat ca magazinul nu a rezistat prea mult(preturile erau pe masura...)
|
18 Attachment(s)
Quote:
Cand l-am vazut initial pe raft am innebunit, mi-a placut mult de tot. Bine nu avea jantele astea... ra un alb frumos cu imitatie de carbon pe plafon, dar cand m-am hotarat sa-l cumpar dupa "N" comparatii de machete am observat defecte la vopsea...adica unde se imbinau culorile...albul si imitatia de carbon, erau culorile combinate si nu dadea bine deloc. Firma producatoare nu mi-o amintesc de nici un fel. Quote:
OK, back in business! :)) Deci dupa cum v-am promis...aceeasi tara, aceeasi nevasta, alt magazin, alta macheta, alta poveste. Dupa cateva zile de alergat prin Germania prin magazine dupa reduceri si cheltuit bani, ca altceva nu imi amintesc sa fi facut pe acolo, a venit si timpul sa mai facem ultimele cumparaturi...ceva mancare pentru drum...urmand ca seara sa plecam spre casa pentru ca sunt mai libere autostrazile noaptea si se circula un pic mai bine.. Am gasit un supermarket despre care stiam cate ceva din auzite dar nu am fost niciodata intr-unul. Era vorba de Edeka. De obicei cand merg in Germania frecventez Aldi, Lidl, Kik. astea mai ieftine pe care le stim noi romanii. Am intrat pentru prima data intr-un Edeka...si sotia isi cauta nu stiu ce gel de dus...de parca i-ar fi trebuit ala pe drum, dar na...femeie ce sa-i faci? :)) Pai eu dupa vreo 10 minute de stat cu ea la raftul de sampoane m-am cam plictisit. Am lasat-o acolo sa isi caute ea ce vrea si am inspectat putin magazinul. Undeva pe la mijlocul lui am descoperit un mic raion cu jucarii, cateva rafturi pline pana la refuz. La o inventariere mai atenta am descoperit si cateva machete Bburago ce aratau chiar foarte bine si pretul era de 16 euro pe bucata. Mi-a sarit imediat in ochi un Smart negru, frumos, deschide capota fata, usi, portbagaj si pe langa toate astea il poti decapota iar in portbagaj mai are inca o trapa mica ce se deschide si aia si poti vedea motorul. Super frumoasa macheta si daca ma gandesc bine...Smart parca e ruda de gradul 1 cu Mercedes nu? Toate bune si frumoase dar cum naiba sa fac sa intru in posesia ei... Nu era vorba de bani si nici nevasta nu e chiar asa de rea pe cum pare, dar mai cumparasem inca 2 machete cu cateva zile inainte si se plangea la toata lumea ca seara ma joc cu masinutele si pe ea nu o bag in seama...ceea ce era si adevarat. Chiar asa facusem! :twisted: M-am mai plimbat prin magazin sa fiu sigur ca nu este pe undeva alta macheta mai faina, (ca daca reuseam sa o prostesc sa cumpar smartul si dupa gaseam vreun BMW sau Mercedes, nu mai puteam sa ma intorc si ma zgariam pe ochi) si i-am spus ce am gasit...ca o vreau si pe aia si sa o luam... Pfoai...ce foc si-a luat! Ca mi-am mai cumparat inca 2 si nu-mi ajung, ca mai am si acasa o gramada ca nu mai am loc unde sa le pun... A durat cam 1 minut toata chestia... M-am enervat, am bagat 10 kg de vrajeala si pana la urma m-am ales cu un Smart si o vizita pana la Obi sa vedem si de niste rafturi sa pot sa-mi expun machetele, sa nu le mai vada ea peste tot... Bine rafturi nu am gasit dar macar mi-am luat macheta!:D Partea nasoala a fost ca in schimb, a trebuit sa-i iau si ei o plasa de geluri de dus si sampoane... :)) Asa e nevasta-mea, ca sa fie fericita trebuie sa cheltuie cel putin dublu decat cheltui eu! :) Va las sa priviti pozele cu Smartul! Sper sa va placa! |
Foarte tare povestea man...o citesc impreuna cu sotia si ne regasim de multe ori...:lol::lol:
Frumos acest Smart a meritat toate kilogramele de vrajeala:!::!: |
Quote:
macheta e frumusica si cred ca a meritat pana la urma. cat despre bmw nu stiu ce sa zic, ala din poza ta e facut de kyosho, iar la pret de 27 de euro ma indoiesc.in al doilea rand nu stiu daca era chiar modelul ala e46, daca era urmatorul atunci s-ar putea sa fi fost facut de motor max(mondo motors) ca ala este alb si cu plafon din imitatie de carbon si se potriveste descrierii tale, mai are mici probleme la vopsea.cine stie... p.s:te-ai gandit vreodata sa scrii romane:lol:? |
Quote:
Apropo, Alfa Spider de l-am luat eu era si pe visiniu, super frumos dar 28 de euro...asa argintiu sau alb era doar 17. O zi buna tuturor si multumesc pentru vizualizari! Quote:
Acum imi scoate ochii pe motiv ca e plictisitor asa... daca nu ne mai batem pentru laptop... :shock::shock::shock: Stam in pat amandoi si fiecare cu laptopul lui si de lene sa imi vorbeasca ce crezi ca face? Imi da buzz si imi scrie ce are nevoie, se uita pe siteuri si imi trimite si mie linkuri sa vad la ce s-a uitat ea...sa nu ma uit eu pe al ei...ca doar am si eu laptop! :) Cred ca daca ar vedea ca povestesc cum ma "terorizeaza" si cate trebuie sa indur pentru o macheta nu stiu cum ar reactiona...probabil nu in bine... deci... silence! Sa nu trezim dusmanu'! :)) O zi buna si SARBATORI FERICITE! |
Quote:
|
Frumoase machetele ! :oops: Si povestea si mai frumoasa :D. Sarbatori Fericite.
|
Interesante povestioarele; eu as fi totusi retinut sa impartasesc anumite detalii, niciodata nu stii cum circula vestile:-P
PS: O rugaminte: observ ca esti campion la "puncte puncte", daca vrei sa le folosesti pune-le pe toate trei, nu doar doua. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning