![]() |
Re: Cine are RS4???
sub 20000 cu cateva sute de mii de km si in italia...in germania unul curat sub 25000 euro niciodata. sper si eu sa am unul cat de curand. adica dupamiaza..:-)
|
o masina cu caii aia si 4wd la km multi e cam nasol sa te bagi sa o cumperi. piesele de rs4 nu merg de pe multe masini ca sa te poti gandi ca ai putea gasi mai ieftin , se gasesc doar de pe rs4. deci ori esti dispus sa o iei cu km multi si sa platesti destul sa o faci sa mearga bine, ori platesti mai mult si poti sa ai o baza de inceput buna.
in orice caz, pana acum din toate masinile cu care am mers, RS4 B5 IS THE SHIT!!! - asa cum Tiff spunea - This is a nonsense car! am sa caut poate gasesc filmele facute prin Bucuresti acum ceva ani cu RS4 vs. mai multe masini puternice la aceea vreme - in multe din cazuri noi eram 4 insi in masina :) si ei singuri in coupe-uri. ce cred ca a contribuit mult pentru mine si ceilalti sa o veneram asa de tare aceasta masina, a fost ca nu multa lume stia de existenta unui asemenea break, astfel se intampla foarte des ca persoanele cu care ne alergam sa revina si sa mai vrea sa incerce inca o data, si inca o data, si inca o data..... pana intelegeau ca nu au cum sa ne intreaca :) chiar daca ei posedau un V8 de 400cp, sau 3200cmc si doua turbine, sau 343 cp si o masina coupe, sau un sl55 amg, etc... |
Quote:
Felicitari din nou. |
9 Attachment(s)
pun eu poze cu unul superb intalnit azi la mare
|
este al unei fete :)
|
da?frumos tare de tot si ingrijit.de obicei fetele nu prea au grija dar asta era super
|
stiu sigur ca e o fata ... a facut aceeasi facultate cu mine si in plus fata de asta il cunosc si pe cel care a vandut masina :D
|
:lol:o asa fata cine nu siar dori ca prietena
|
ca sa revenim on topic ...
cat credeti ca o sa fie un rs4 la anul cu 90.000 km ? in germania daca va uitati pe mobile.de preturile au scazut foarte mult. |
probabil la acelasi pret cat e si acum
avand in vedere ca e foarte rara si nu se mai produce ;) |
eu as vrea sa mai scada un pic ... sa imi iau unul :)
|
il vand eu daca te intereseaza asa mult :)
|
cu cat ?
|
55000 euro
|
Super pret pentru o asa masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning