![]() |
Re: Opel Ascona C 1.6D
neaah :-P
B-ul, de anul acesta, devine vehicul istoric in Ro, C-ul s-a facut pana in august '88, cand l-a inlocuit Vectra. o greseala de RAR e, sigur, oricum nu incurca pe nimeni asta(poate doar cand vrei sa cumperi piese..), dar iti ziceam sa stii ;) |
Quote:
nu ma pricep la opel si nu am urmarit istoricul,eu zic doar ce vad si vazut in acte prea relevant oricum nu ii pana la urma ca ii din 88 sau 90 sau 91....important este starea caroseriei(linia si calitatea)si motorul oricum ascona este un fel de cobra de la mercedes,nu ii cea mai sportiva si etc dar tine cu casa si ii o masina utila motorul ii ok,nu fumega,inca merge binisor la caroserie sunt 2 mici detalii de facut iar in rest doar retusuri la valoarea asta de 35 mil....alta alternativa diesel,nemteasca si o asa tarie de masina cam 99% nu este inca valabil,nu ii urgent pana la urma poate sa moara in familie,dar inca caut proprietar nou |
sus cu tancul....
pret fix...900 eu,pentru negocieri nu are rost sa deranjati masina perfect functionala,acte la zi totul ok |
valabil
|
6 Attachment(s)
iata cateva poze mai clare asa cum ii ea...
nu mai intru in detalii,daca este cineva interesat 0723756554 multumesc |
valabil
900 eu,pret fix nu negociez nici un cent! masina functionala,acte in regula |
Nu-mi vine sa cred ca nu s-a dat, totusi, la ce consum are masina asta, si inmatriculata pe deasupra....
Daca-mi adun ceva bani in 1-2 saptamani o iau eu! |
Quote:
daca ai ceva vesti,da un semn si discutam,garantez ca masina este functionala,nu sunt probleme este de facut una alta la ea,evident,dar nimic cea ce sa reprezinte ceva grav |
Quote:
|
Quote:
ii 99 cand am luat masina era una inscrisa ro si alta adusa din austria,in acte scria claaaar 90 luna a 8-a parca,si asa s-a facut recarosare si masina ii la noi de atunci altfel nu postam prostii in fine,ce relevanta sa aiba daca ii 90 sau 88 sau eu stiu....ii ascona C si gata masina ok bla bla bla numai bine |
am zis si eu aceleasi lucruri cu anii Asconei, dar la RAR e o lege idioata, ei iau anul de fabricatie din actele straine, dupa data primei inmatriculari, atata ii duce capul, de aia se explica acea luna a 8-a din anul 1990, sigur a fost vanduta dintr-un stoc ramas dupa inchiderea productiei, si inmatriculata atunci 08.1990, la fel si tatal meu si-a adus un mondeo 3 din 2001, dar inm in 2002, si nu e nevoie sa spun, ca in actele de RFo are an fab 2002.. si in felul acesta romanii se confrunta cu incurcaturi cand cauta piese dupa anul fabricatiei de la schrot sau particulari...
|
Quote:
Quote:
valabil in continuare...pret de moca! |
Quote:
valabil in continuare,incet intra in hibernare ca folosesc mai des vento asa ca nu ma apuc sa cumpar si pentru asta gume de iarna si etc.. |
Quote:
Stau...rau, mi=am deschis atelier si momentan imi inghite toti banii, si m-am apucat sa-mi refac si cealalta masina deci da..stau rau:) |
Quote:
mai 1-2 sapt cat mai tine vremea ok,pana sa ninga sau sa inghete si atunci intra la hibernat....expira si asigurarea,nu am luat si pentru asta gume de iarna deci numai bine sa stea linistita pana in primavara,sau sa o plimbe un nou proprietar valabil,moooooca 35 mil,masina inscrisa,in regula,diesel |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning