![]() |
Motoru pe motorina este facut sa tina mult mai mult k cel pe benzina... pana la urma... un motor modificat pe benzina ~ cu unu modificat pe motorina... sau cine stie... ati vazut pana acum modificari masive pe motorina? Io unu, nu? Asa ca haideti sa vedem cum vor decurge lucrurile...
De S2000 ziceam ca fuge totusi mai bine decat... sa zicem... un RX-8... :D :wink: |
ideea e ca ... din 1.9 TDI`u lu` VYP ... se poate urca frumos la 330 de cai... nu neaparat din chiptuning ... ci sunt shi alte jmekerii (pe care deja le shtitZi cu totZii) care trebuie inlocuite ... volanta ushurata, intercooler, evacuare ... bla bla bla ... shi atunci ... limita nu ar fi BISHOP ... :D:D:D
on topic :D |
:lol: si eu provoc pierzatorul dintre pierzatori :lol:
|
Re:
Quote:
restekpa dudes ! |
Nu, nu, nu... In talon scrie cam 160 de cai... :wink: :wink: :wink: Asta scrie nene !!!!! :lol: :lol: :lol:
|
eh vorbim de talonul de la sierra :D dar cel de la beemer :D
|
ROG MODERATORII SA FACA CEVA!!! E PREA MULT OFF-TOPIC :x :anger: :anger: :anger: :x
|
eu pariez pe bishop ptr ca totusi e v6 2.6cc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
2.8 vrei sa spui... :wink:
|
Eu pariez miiiiiii de \"euro\" pe Golf!
:lol: :lol: :lol: :lol: Insomniac...forever ! :twisted: |
:lol: :lol: :lol: Acum da... dar inainte ai fi pariat? :wink:
|
eu zic ca nu e decat o formalitate pentru Dan , considering....ultimele curse efectuate (TT 180 cai si Celica 192 cai ) or so i've heard
|
de ce ai vandut Seatul ZYX?
|
Re:
Quote:
Si daca o sa ajunga un diselake la 330, iti spun eu ca primul o sa fie Seat-ul lui Cheky :wink: |
parerea mea,care nu cred sa intereseze pe cineva....vr6 face fata fara probleme,dieselulu deocamdata nu se va ridica la nivelul unui motor pe benzina mult mai puternic,ramane totusi un diesel... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning