![]() |
Re: Aston Martin Vanquish S VS Lamborghini Murcielago LP640 VS Ferrari 599 gtb
Ferrari va fi mereu in fruntea tuturor
|
habar nu am despre ferrari si aston, dar lambo-ul este facut ca sa rupa gatul cand te intinzi...in viata mea nu am mers cu ceva asa de rapid, si nici nu am simtit atata putere...recunosc ca nu am condus masina decat 1 km...dar a fost cel mai rapid din viata mea...pur si simplu best driving experience! si totusi ala cu care am mers eu nu era lp640...deci presupun ca asta e total altceva
|
lp ul are probleme d directie in curbe este slaba ..risc mare d accident..am mers cu lp..cutie f buna iti rupe capul cand schmbi...sunet f tare..arata f bine ..scade pretul f repede fata d aston sau gtb.gtb f tare nu arata deosebit ,motor f bun...sunet smeker poate cam scumpa...aston f tare sunte ..imagine..interior cam vechi...si modelul d multi ani dar este o masina f smekera
|
Vedeti la Top Gear.
Evo FQ400 bate Murcielago. (Nu stiu totusi daca era LP-640, dar totusi.. sedan de 50k bate supermasina de 250k.) Nu am testat masinile deci nu ma pot pronunta dar ce zic, zic din ce au zis altii, care le-au testat. Daca te dai jos dintr-un Lambo crede lumea ca esti "nutcase" (nu am gasit un cuvant mai potrivit in lb. romana). Daca te dai jos dintr-un ferarri, esti "daddy's boy" care se da un spectacol, un "playboy" adevarat. Dar, daca te dai jos dintr-un Aston Martin zice lumea ca esti un barbat adevarat. Om matur, cu eleganta si stil. Asta e parerea altora ;) . Dar acum, concluziile mele sunt ceva de genu: 1. Vrei nebunie pe pista si performante, iati un Lambo. 2. Vrei long-distance cruiser, ia Ferarri. 3. Vrei ceva din amandoua, si sa fie practica zi de zi, ia Aston. DAR, daca as avea bani de 1 dintre ele, as lua credit inca de 2 ori atata, sa le am pe toate 3 :lol: 8). Dorm in ele ce dreq :lol: |
Grea alegere :)....cred ca as merge pe Ferrari si apoi Aston , pentru ideea de masina aristocrata
|
Oricum, Vanquish nici nu se compara cu noul DBS. :)
http://blogimages.flashedcoder.com/i...1240071212.jpg http://image.motortrend.com/f/editor...martin-dbs.jpg |
ai pus spatele de Vantage RS si fata de DBS... si dc ma rog nu se compara? e mult mai tare Vanquish S in real life , nu poze.
|
Yo m-am dat un pic cu un Vanquis S... ti se taie respiratia, dar cred ca 599 arata mai bine, cat despre Lambo ce pot sa zic... RESPECT
|
lamborghini
|
...ferarri 599gtb e de-a dreptul wooow
|
ferrari fara sa ma gandesc...nu ma interesaza ca nu are tractiune integrala,sau ca e mai putin luxos decat aston,da' totusi...as lua ferrari fara sa clipesc...nici nu mi-ar da prin cap sa aleg altceva...poate ca as prefera insa un enzo in locul lui 599...
|
lp640:)))))))))))))))
|
-lambo ii prea extrem pt gusturile mele
-ferrari, prea elegant, suplu and the winner is (orice ar zice scandalagiul de clarkson despre editia S) Vanquish S. ii singura cu care as putea trai zilnic. |
desi Aston Martin mi se pare mai spectaculos decat celalalte 2.... personal as alege Lambo:love:
|
aleg Lambo
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning