![]() |
Re: Škoda Octavia RS TDI
Quote:
|
nici tu nu ar trebui sa sari repede la interval cu explicatiile (putere fara consum nu exista) 5.7 ala nu valoreaza nimic. nu se regaseste in realitatile condusului 90% din cazuri. si daca dai o asemenea suma de bani pe masina si vrei performanete dar sa nici nu bagi bani in combusitibil esti si un mare snob. dieselul asta e un trend (la moda in zilele astea) dar tot nu se ridica la performante ... SDI 1.9 68 cp si SDI 2.0 74cp in timp ce 1.4 benzina ajunge si la 100cp vorbind de motoare stock...QED
la benzina bagi gaz daca esti scartar si ai un avantaj enorm. ramane de vazut daca dupa intrarea in UE nu va fi si gazul purtator de accize, deci o majorare uriasa a pretului de vanzare. doar asa va fi mai slba combinatia benzina+gaz decat diesel) |
nu e nici motorul pe motorina numai pt agricultura si nici cel pe benzina mancator de combustibil. la achizitionarea unei masini trebuie evaluat f bine temperamentul soferului,modul in care e utilizata masina si scopul ei si totodata mediul de utilizare (in oras,in afara sau combinat).de ex: unui familist calm care face naveta intre orase i se potriveste motorul pe motorina.
|
nush ce spuneti voi si ce pareri aveti da mie cel putin mi se pare o masini foarte buna.. si as opta pt diesel cu toate ca uni zic ca motoru diesel e ca tractoru...asta e frectie.
|
eu am condus-o . este o masina perfecta . cine vrea un diesel , si sa si fuga bine masina , e perfecta . masina care am condus-o era : 23.000 euro DDP .
|
e super masina o bijuterie un chit de tuning pe ea si .....no comment...
|
tune3r soul,chit-ul se foloseste la geamuri si kit-ul se foloseste la masini...
Nici diesel-ul nu consuma asa putin precum cred unuii cand e in sarcina.Si cand e vorba de mers sport nu se mai uita nimeni la consum si atunci dupa TFSI nu se tine TDIu.Si nu ma refer la liniute ci la o urcare la munte sau ceva de genul...un traseu virajat. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning