![]() |
re: Echipa CRS(CityrideRS)-Oradea
in mare parte show-urile au distrus ceea ce a fost...... sa faca alti :)
|
Quote:
Am mai spus,dar va e lene sa cititi ! Cāti azi maşini de curse si cati de tuning?Case closed!!!Eu in loc de tuning m-am tras la curse. Ce maşini erau acum 5 ani si ce e azi?cu ce maşini sa faci expo? |
Quote:
o seara faina gajule.... |
13 Attachment(s)
Intalnirea de azi ma si ne`a cam dezamagit fiindca nu prea a fost lumea prezenta dupa 3 saptamani de pauza in care nu am fost la intalniri.Am fost vreo 4-5 masini dar a fost ft bn si asa.Ne`am adunat in parcarea din centru,apoi ne`am dus in subterana lotus pt o sedintza foto.Am sa va arat niste poze facute de mine,voi reveni si cu altele,da nu doar eu am facut poze&filmari.:).Pana atunci aveti o filmare de la mine de la "nelinistitul"Probe> https://www.youtube.com/watch?v=6nE8oKl0Tzk
|
Nu stiu ce vi se pare asa amuzant in ceea ce face acel Probe ? Isi distruge masina ? Patineaza rotile pe chestia aia alunecoasa din subteran de la lotus , incearca ceva tentative de intoarcere cu frana de mana in parcare la vulturul negru. Hai sa fim seriosi. Of of ......
|
Nu`i vb ca ni se pare interesant,nu ii spune nimeni sa faca asa cv,dar pe langa noi..totusi face cv ca noi nu facem chestii d`astea cu masinile:)
|
bafta baietzi in ceea ce vreti sa faceti si aveti grija d voi si fiti uniti mereu...cand aveti intalniri?cand le faceti???
|
ceea ce face ala cu probe-ul mi se pare de prost gust. in rest, bafta.
|
Face ce vrea..e masina lui.Intalnirile se fac din 2 in 2 saptamani,si asteptam cati mai multi noi membri:).Ne strangem in parcarea din centru la ora 14:30/15:00,urmatoarea va avea loc pe data de 9 Apr.
|
urc eu imediat foto mai artistice :D
|
oK bn faci,sa`mi lasi si mie adresa pe YM sa downloadez pozele.
Aici inca un video cu noi care am fost dintre toti... https://www.youtube.com/watch?v=iS9kW7mqnn8 |
CarkilleRS ...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
selectia mea 8)
part 1 |
8 Attachment(s)
part.2
nu imi cer scuze de calitatea pozelor..:D DSLR nikon D90 , obiectiv de kit.. utilizat la tragerii 18-55 vr + un nikon p100 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning