![]() |
Re: constructie buggy
astazi am iesit cu minunea prin zapada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fost fantastic! a meritat munca! prin zapada de 15 cm zboara! cei care stati si va ganditi daca sa faceti asa ceva...nu mai asteptati! puneti mana pe flex si dati bataie! CHIAR MERITA!!!
|
e bine ca e motor de scuter si nu are viteze :D:D
Mai ai mult de munca? |
super tare proiectul tau!:D fa un clip poze ceva sa vedem si noi
|
1 Attachment(s)
si o poza
|
foarte fain proiectul.
|
felicitari pentru realizare!
super! |
mai am nevoie de scaune.am gasit diferite variante dar cam scumpe.pana la urma am sa le confectionez din tabla de 0,8mm. lantul de transmisie trebuie sa-l schimb,s-a slabit si nu este in regula ptr 2 ore de plimbare.trebuie unul cu acelasi pas dar cu zalele mai groase.suspensia spate este cam rigida,trebuie sa schimb pozitia telescopului,in rest este ok!
|
4 Attachment(s)
s-a facut o luna de cand nu am postat nimic,dar intre timp s-a mai intamplat cate ceva.am reusit sa confectionez scaunele si am reusit sa ma prinda politia cu buggyul pe drum public:x.o sa incerc sa-i scot numere de primarie.dar deocamdata este dezmembrat in vederea vopsirii.
|
si ti'a facut ceva politia?
|
Au fost cumsecade.mi-au ţinut puţină teorie şi m-au lăsat să plec.
|
Salutare!
Am inceput sa adun componente si informatii despre buggy. Stie cineva daca pivotii inferiori de Opel Astra se potrivesc pe port-fuzeta de Tico ? thx. |
sal! colegul meu de servici a lucrat 9 ani la reprezentanta opel,si spune ca nu se potrivesc!
|
3 Attachment(s)
am reusit sa finisez colivia si sa-i dau si un grund.daca sambata nu ploua o vopsesc final si mai vin cu poze.
|
2 Attachment(s)
din cauza vantului nu am reusit sa dau decat un strat de vopsea,dar cand prind o zi buna am sa termin.
|
hai ca a iesit bn....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning