![]() |
Re: Cielo 1997 - White Bride
ca sa faci semnalizarile sa nu mai apara galbenul ala in interior trebuie sa desfaci geamurile. gemurile le desfaci mult mai usor in apaca fiarta dar cu atentie ca se crapa foarte usor. desfaci geamurile dai jos plasticul alab din interior desfaci rotundul ala din capatul becului pui plasticul alb la loc lipesti geamul si cam asta e
|
Am reusit! ms si tie si lui Greku`.
Apa a fost destul de calda...acceptabila corpului omenesc :D..Le`am innecat in apa si le`am si umplut. Le`am lasat 15 min ( au fost cred ca cele mai lungi ) dupa care cu cutterul am inceput sa`i fac putin rost dupa care am bagat o surubelnita si incetisor am indepartat. De data asta n`am stat prea bine cu rabdarea si am rupt cate o ureche la fiecare semnalizare. Dupa ce am scos caciula aia galbena, am pus plasticul transparent ( ala prins in 2 suruburi ) dupa care de jur imprejurul semnalizarii am tras o dara subtire de prenadez, si am infipt capacul la loc. Zmecleul ala se intarise asa ca am folosit un feon profesional si am incalzit semnalizarea si impingeam in acc timp ca sa intre. *Am folosit feonul la sfarsit pt ca abia atunci am prins si eu tupeu :P. Oricum...ca sa le desfaceti cred ca e cel mai bine cu apa calda si le lasati mult timp, pentru ca NU UITATI : GRABA STRICA TREABA |
Ma bucur ca ti-a iesit si ti-am fost de folos :P ! Sa faci poze cand le pui pe masina !:D
|
Le-am si montat :D dar poze n-am avut cum sa mai fac pt ca am terminat pe la 7 fara ceva. Maine pun poze. promit ! :peace:
|
Mi-am luat motorase, oglinzi si joystick de Logan. Ma ajuta cineva sa le montez? (chiar am deschis un topic pentru asta)
|
7 Attachment(s)
Heeeey....am uitat sa pun poze cu semnalizarile..IMI PLAC!!!
|
Chiar ca Alba-ca-Zapada .. :)) ai albit-o de tot..fa si farurile albe sa fie treaba treaba.. :))
.. frumoasa ! :D |
Ma tu faci misto?
Zici sa le fac albe complet( la caterinca ), sau chenarul ala....m-ai inteles tu :P |
3 Attachment(s)
Un make-up :P
|
4 Attachment(s)
Masina se va inscrie la rubrica vanzari pentru ca imi caut diesel
Mentiuni suplimentare: 205 000 km 4 roti iarna de rezerva FARA ACCIDENT MASINA INTRETINUTA SI TINUTA IN GARAJ Praguri+buze aripi in stare buna! Pragurile originale (de tabla)au fost "imbalsamate" cu ulei inainte de a fi aplicate cele de fibra de sticla. Pret: 8800 Lei NEG Tel: 0720 11 99 70 |
De ce nu faci grila fata neagra?sau sa dai jos nervurile si sa pui o sita ceva?ca da bine
|
White bride....stiu, cam exagerat...dar WHITE inseamna ceva si imi place :D.
De asemenea, gusturile nu se discuta ( se negociaza :)) ). La masca singura modificare ar fi fost sa elimin emblema...dar imi place si asa :D |
si pragurile de ce le-ai facut negre? ca iti place albul?
|
Pragurile nu le-am facut negre. Asa sunt ele. Si oricum nu le-as mai fi vopsit pentru ca am facut "buzele" la aripi negre.
|
da..si ce bine ii sta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning