Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 2.0L (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223467-e36-2-0l.html)

navy 13-03-11 20:41

Re: E36 - 2.0L

arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos

tm 63 flo 13-03-11 20:48

Quote:

Originally Posted by navy (Post 4167005)
arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos

multam fain :-P

tm 63 flo 04-06-11 08:48

sa mai stergem putin praful de pe topic. Dupa un drum de germania , aprox. 3000 + km. , masina sa comportat impecabil, nici o problema, drept urmare a primit niste cadouri :D : stopuri si o suspensie reglabila.
Acuma sa vedem si cum am timp sa le montez, suspensia, ca stopurile sau montat. O sa revin si cu ceva poze.

tm 63 flo 05-06-11 21:03

2 Attachment(s)
Dupa cum am promis vin si cu doua poze. Am reusit sa montez suspensia doar pe fata :lol:. Intampin probleme cu rotile, freaca la denivelari. Se vede si ca pe fata am cauciucurile 205/50/16 si spatele 215/40/16, arata cam nasol. Drept urmare dupa ce pun suspensia si pe spate o sa inversez rotile, dar cred ca o sa-mi trebuiasca alte dimensiuni, probabil o sa incerc 215/45/16 sper sa fie OK.
Si se vad putin si stopurile, mie personal i-mi plac, vroiam alb cu rosu, dar le-am vazut pe astea la un pret bun si am zis sa incerc ;).
Sper sa montez si pragurile dar trebue sa fac rost de garnituri si doua dopuri la suportul de cric. Planuri sunt, piese este, cu timpul si cu meseriasii mai greu...

Nosfer 05-06-11 22:40

Super arata cu jantele astea. Cred ca-s cele mai faine jante pe 16 pe care le-am vazut pe-un e36. Fa si tu cumva sa fie gume de aceeasi dimensiune si pe fata si pe spate. Cu talon de 40 sau 45 sigur nu-ti vor mai atinge pe fata.

V1RuS 05-06-11 22:56

cauciucul ala de pe fatza nu isi are rostul acolo... si nici pe spate....in rest arata bn :D

tm 63 flo 06-06-11 14:03

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4376549)
Super arata cu jantele astea. Cred ca-s cele mai faine jante pe 16 pe care le-am vazut pe-un e36. Fa si tu cumva sa fie gume de aceeasi dimensiune si pe fata si pe spate. Cu talon de 40 sau 45 sigur nu-ti vor mai atinge pe fata.

multumesc de aprecieri, o sa incerc cu talon de 45 pt. ca cel de 40 mi se pare prea mic, arata cam aiurea....

tm 63 flo 06-06-11 14:09

Quote:

Originally Posted by V1RuS (Post 4376599)
cauciucul ala de pe fatza nu isi are rostul acolo... si nici pe spate....in rest arata bn :D

Stiu ca pe fata nu-si are rostul dar pe spate freaca de numa cu suspensia stok,(ET-ul la jante este de un "nesimtit" 11 ) o sa fac incercari cu diferite dimensiuni, sper sa ajung la o solutie...

tm 63 flo 31-07-11 21:10

4 Attachment(s)
Am rezolvat cat de cat problema pe fata cu cauciucurile am pus 195/50/16 e OK, si pe sapate 205/50/16 aceasi dimensiune cum a fost si surpriza, nu mai freaca asa de rau, putin lucrat la aripi si e OK.
Sau achizitionat grila fata facelift la care am reusit sa vopsesc deocamdata narile, restul cand intra la vopsit pragurile si bara fata, bandouri de M/// aproape toate:oops: si spre fericirea mea am dat de un set de BBS RC, parca, si nu l-am putut rata, nu stiu ce fac cu atatea roti dar bine ca sunt :D .....pun si niste poze, putine:oops:

Maniak22 01-08-11 05:18

Felicitari pentru noile jante.... va da bine cu ele :D numai sa le polishezi buza

tm 63 flo 01-08-11 08:48

Multumesc, o sa fie reconditionate cu siguranta, dar la iarna probabil, acuma incerc sa termin cu exteriorul masinii. Probabil o sa pun rotile pe masina sa vad cum vin.
P.S. Ai m-ai aflat ceva de roluit aripi in TM-AR ?

Maniak22 02-08-11 01:10

Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 4500287)
Multumesc, o sa fie reconditionate cu siguranta, dar la iarna probabil, acuma incerc sa termin cu exteriorul masinii. Probabil o sa pun rotile pe masina sa vad cum vin.
P.S. Ai m-ai aflat ceva de roluit aripi in TM-AR ?

Mai incearca la cine ti-am spus ca trebuie sa fie neaparat!!! In rest nu stiu nimic si nici timp nu am avut sa ma interesez mai bine.
Mult noroc

JusT_SaY_BoBo 02-08-11 21:48

parerea mea e sa incerci gume de 205.45.16 si nici nu cred ca iti vor atinge si vor arata si mult mai bine.
cat despre stopuri eu personal as incerca o folie rosie si cred ca 90% vor iesi ///m,chiar daca nu merita sa incerci pentru ca este ieftina folia si usor de aplicat:-)

tm 63 flo 02-08-11 22:16

De frecat tot o sa frece , dar nu chiar asa de rau, pe fata am pus 195/55/ 16 si freaca foarte rar, dar freaca.O sa incerc si chiar am vrut dimensiunea care o zici tu, dar na, bugetul .....Solutii sunt, aripi putin lucrate, unghiuri de fuga, cauciucuri si se rezolva, dar cu timpul. Oricum acuma mi-am luat si RC-urile si nu mai sunt asa stresat, am optiune. Dar GOTTI-urile mi-au ramas la suflet si o sa caut solutii pentru a fi OK cand o sa le pun. Cu stopurile ce sa zic, puteam sa-mi iau de M/// originale, dar am vrut sa incerc cu astea, idea era ca masina sa ramana cu cat mai putine culori, adica GRI, NEGRU si putin POLISH, cam trista si fara sa iasa in evidenta...... probabil pe viitor o sa incerc si stopurile alb-rosu, dar cand o sa reconditionez RC-urile si atunci o sa fie mai 'colorata' :D.

tm 63 flo 27-08-11 13:27

9 Attachment(s)
Am reusit sa pun si suspensia spate, am lasat-o maxim sus pt. ca m-am saturat sa tot cumpar cauciucuri:???:, vreo doua bucati le-am facut franjuri dupa un drum pana pe litoral. M-ai am ceva drumuri lungi cu familia dupa care incep ''setarile''.
Pana atunci am inceput de unul singur sa incerc sa aduc pe linia de plutire BBS-urile. Una dusa la roluit, indreptat( avea o mica lovitura pe interior), dupa care demontate suruburile, luat lacul jos , slefuita buza de la contactul cu bordurile, smirglu din ce in ce mai fin, pasta polish, sealant. Ce pot sa spun este ca mai bine le duci la profesionisti, daca n-ai timp, chef, nervi, rabdare si bani. Eu am vrut sa le fac personal, nestiind ce ma astepta.....asta e, acuma nu m-ai pot da inapoi.
Pun si cateva poze cu roatele in diferite etape ale lucrarii, si cu masina dupa un dus rece pe caldurile astea...:-)

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning