![]() |
Re: E90 - The Bitch, bmw 320d 2007
Quote:
nu spun jante ca se intampla ca la SAX pe topic.vor intra toti si vor striga in cor,pe rand:JANTE :)))))))))))) =)) |
Foarte bine arata !
Pui distantiere de 2 cm la fiecare roata ? Cum te descuric tu cu folia pe gemurile fata ? Ce-i zici la garcea cand intreaba de ea ?:D |
Quote:
scz de off sax. pentru folie cea mai buna varianta e sa dai un geam jos cand treci pe langa ei si daca te opresc ca nu prea au voie sa te oblige sa il ridici doar daca e arr-ul altceva nu prea ai ce sa le zici decat de neamuri:lol::lol: daca treci cu geamul ridicat pe langa ei e riscant tare eu sapt trecuta era sa raman fara talon sau folie:x am fost urmarit ca un hot:rolleyes2:rolleyes2 |
multumesc.
am permis din 2002 si la toate masinile am avut folie pe geamuri.a mea este undeva la 50% si nu bate atat de tare la ochi ca la cea foarte inchisa. de cand am permis am fost oprit pt folie de vreo 3 ori,iar in rest cand am fost oprit am fost pentru lucruri mult mai grave si folia era un mic detaliu. m-am descurcat cu ei exact asa cum se face :)) pot spune si ca am avut noroc pana acum.fratele meu si-a luat-o pentru folie si a trecut la una mai deschisa.masina a preluat-o de la mine,deci el a avut ghinion. :)) sper sa ii pot face evacuarea cum vreau eu.oricum vreau sa fie ambele functionale,altfel o mai retusez pe asta decat. distantiere vor fi de 2 cm pe axa H&R care costa 430 de lei.ma duc azi sa o urc cu o roata spate pe o boldura sa vad exact ce distanta am sa nu imi atinga. |
cred ca ar trebui sa mergi pe distantieri de 2 pe fiecare parte. adica 4 pe axa. 2 e foarte putin.
|
Quote:
|
Simply Clean!A iesit bine masina.
O vedeam acum ceva timp prin micro6 acolo stai? |
Quote:
eu stau in M4... |
Quote:
poate aranjam o intalnire de bmwisti intr-o seara... |
Quote:
pai suntem cativa de prin zona.nu neaparat bmw club...macar o data la 2 saptamani sa iesim si noi la o cola,seminte si caterinca =)) |
stai sa vina caldura..ca se aranjeaza si asta
|
Vroiam sa te intreb de ceva vreme , cum ai sters buza de la numarul de inmatriculare ?
|
o curpa cu diluant.vopseaua neagra se curata foarte usor.cea alba ramane intacta ;)ai grija sa nu se scurga si le litere...asa am patit eu si vezi numarul pe fata :(
|
Re: The Bitch, bmw 320d E90 2007
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning